Vie sa teda obliecť! Blondínka z hitu Homeland na premiére, tieto šaty neprehliadol nik

Divácky svet si ju pamätá najmä zo seriálového hitu Homeland, ale americká herečka Claire Danes má na konte množstvo zaujímavých postáv. Azda k nim pribudne aj tá najnovšia. Projekt, ktorý hviezda predstavila v Londýne, budí pozornosť.

26.04.2022 10:00
Claire Danes a herec Tom Hiddleston Foto: ,
Herečka Claire Danes a herec Tom Hiddleston spoločne predstavili nový seriál The Essex Serpent v Londýne.
debata

Blondínka pricestovala do metropoly Veľkej Británie, aby tu uviedla nový seriál pod názvom The Essex Serpent z produkcie Apple TV+. Zdá sa, že svoju garderóbu volila veľmi tematicky. Čierne šaty s motívom oranžového trblietavého draka s hadím telom totiž doslova vystihovali aj názov nového seriálu odohrávajúceho sa vo viktoriánskom Anglicku.

Príbeh, ktorý vznikol na základe rovnomennej knihy od Sarah Perryovej, sleduje čerstvo ovdovenú Coru (Danes), ktorá sa po vyslobodení z násilného manželstva presťahovala z viktoriánskeho Londýna do malej dedinky Aldwinter v Essexe. Tam na ňu čaká miestna povera, že mýtické stvorenie známe ako had z Essexu sa vrátil do oblasti.

zväčšiť Herečka Claire Danes v šatách z dielne... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Claire Danes, The Essex Serpeant Herečka Claire Danes v šatách z dielne Valentino predstavila nový projekt.

Okrem Danesovej sa v novom projekte objavuje aj herec Tom Hiddleston, známy napríklad ako princ Loki z marvelovského univerza. Ani on na premietaní počas víkendu v Londýne nechýbal. Hiddlestona si diváci spájajú s viacerými dobovými úlohami, teraz k nim teda pribudne ďalšia. Dvojica si vraj pri práci veľmi porozumela a novinku s historickou výpravou si obaja užívali intenzívnou prácou, ale aj množstvom zábavy na pľaci.

Calista Flockhart Čítajte viac Ally McBeal sa vrátila do divadla v kultovej úlohe: Už nie som nevinná, ale som najstaršia!

Samozrejme, len vo všetkej počestnosti. Claire Danes je roky vydatá za herca Hugha Dancyho, s ktorým tiež vychovávajú spoločného potomka. Hiddleton len nedávno potvrdil správu zo svojho súkromia. Herec sa zasnúbil so svojou partnerkou Zawe Ashtonovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Valentino #seriál #Claire Danes #Tom Hiddleston #The Essex Serpent

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...