Polda Matásek je späť! Pekné Slovenky nechýbajú

V pokračovaní piatej série krimiseriálu Polda bude poručík Michal Bříza so svojim parťákom Juniorom opäť nekompromisne a občas aj nekorektne dýchať na chrbát zločincom.

03.05.2022 00:00
Polda 9 Foto:
Jana Kolesárová a David Matásek v poslednej sérii seriálu Polda.
debata

Päť rokov už oblieka David Matásek „kožu“ Michala Břízu a po boku mu stoja jeho najbližší. To sa nemení ani v ďalšom pokračovaní seriálu Polda. Opäť sa diváci môžu tešiť aj na Janu Kolesárovú, Jiřího Vyorálka, Elizavetu Maximovú, Jitku Sedláčkovú či Ondreja Pavelku.

zväčšiť Jana Kolesárová  v poslednej sérii seriálu Polda. Foto: Prima
Polda 8 Jana Kolesárová v poslednej sérii seriálu Polda.

Ďalšie pokračovanie seriálu zavedie dvojicu policajtov na kurzy jogy, do autobazáru, na kurz historického šermu alebo na zimný štadión. "To bolo jedno z najlepších natáčaní. Všetci sme tam korčuľovali niekoľko hodín. Cítila som sa, akoby sme ani nenakrúcali, ale boli niekde za zábavou. Bolo to milé osvieženie z mojej klasickej terapeutickej rutiny,“ zaspomínala na nakrúcanie Jana Kolesárová ako Táňa Hošková.

David Matásek po boku Alžbety Stankovej v...
Jana Kolesárová v poslednej sérii seriálu Polda.
+2Jana Kolesárová a David Matásek v poslednej...

Aj tá bude mať opäť veľa práce, pretože Michal bude premýšľať nad tým, že sa bude musieť zbaviť milovanej Carevny – svojho auta. Mráz bude všetkým komplikovať život, pretože sa začne správať divne, a navyše Táňa je na nervy z previerok, ktoré musí ako šéfka oddelenia absolvovať. A do toho všetci odídu na hory, pretože ani tam zločinci nespia.

Počas ôsmich dielov sa v seriáli objavia aj známe tváre v podaní Richarda Genzera, Veroniky Žilkovej či Alžbety Stankovej.

Premiérové epizódy V. série seriálu Polda štartujú na obrazovkách kanálu Prima PLUS v sobotu, 21. mája o 20:15.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Polda

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...