Milujeme ťa, kričala porota Let's Dance! Véghovi uniklo finále len o vlások, na Bardyho nemal

Zo semifinále tanečnej šou Let's Dance vzišla v nedeľu večer finálová trojica. Diváci v nej však neuvidia zápasníka MMA, Attilu Végha. S úsmevom a dobrou náladou šou spolu s tanečnou partnerkou Eliškou Lenčešovou opustil.

02.05.2022 07:42
Attila Végh a  Eliška Lenčešová Foto:
Attila Végh a  Eliška Lenčešová v 6. kole Let's Dance.
debata (2)

Jeho odchod zo šou sprevádzalo nielen standing ovation, ale aj výkriky z úst porotcov, ktorí sa s ním lúčili vetou: „Milujeme ťa!“ Végh sa pretancoval až do deviateho kola a ako niekoľkokrát počas večera zdôraznil, v začiatku šou o takejto dlhej tanečnej púti ani len nesníval. Bojovníka tak v sebe nezaprel ani v tanečnom kostýme. Po definitívnom ortieli z úst Vinczeho sa Végh začal lúčiť slovami:

„V prvom rade sa chcem poďakovať mojej láske, ktorá ma po celý čas podporovala, mojim rodičom a samozrejme Eliške, ktorá to so mnou dala,“ prihovoril sa divákom v hľadisku, medzi ktorými sedeli aj Véghovi rodičia. „Ďakujem televízii Markíza, aj porote, boli tam aj krásne momenty,“ dodal. V závere nezabudol ani na kolegov z Let's Dance a divákov. „Ďakujem za sms-ky za euro päťdesiat,“ dodal s úsmevom a pripomenul, že o mesiac ho čaká zápas a tak sa bude musieť vrátiť do svojich starých koľají. „Teším sa, že som si mohol počas Let's Dance vyskúšať čosi iné.“

Attila Végh a  Eliška Lenčešová v ôsmom kole...
Attila Végh a  Eliška Lenčešová v 6. kole Let's...
+5Attila Végh a  Eliška Lenčešová v 3. kole šou...

V poradí deviaty večer priniesol pre každý z párov dva súťažné tance, štandardné aj latinskoamerické. Prvými tanečníkmi sa stali Adam Barty a Dominika Rošková, ktorí predviedli viedenský valčík na skladbu Whitney Houstonovovej. „Prekrásny pohyb, technika krokov výborná,“ zhodnotila výkon Bardyho Taniana Drexler. Nasledoval Attila Végh, ktorý počas večera predviedol rumbu a valčík. „Eliška tancuje krásne a vy tam vôbec nevadíte,“ zhodnotila rumbu v podaní Végha Tatiana Drexler.

Attila Végh a  Eliška Lenčešová, lets dance, Čítajte viac Attila Végh ako kráľ parketu Let's Dance? Fanúšikovia na Instagrame sú veľké plus, ale...

Prvým tancom Zuzany Šebovej bol valčík na skladbu Ivety Bartošovej Léto. „Krásny tanec, žiadna chyba,“ dočkala sa pochvaly z úst Drexlerovej a Ďurovčík pridal: „Si prekvapením celej série.“ Vinczeová pripomenula, že v šou kedysi tancovala aj dnes už zosnulá Bartošová. Koleník si za predvedený jive „vypýtal“ standing ovation a za svoj výkon dostal štyri desiatky. „Bolo to perfektné,“ výstižne zhodnotila Vinczeová a Ďurovčík dodal: „Máš môj profesionálny obdiv.“ Jeho druhým tancom večera bol waltz.

 Adam Bardy a Dominika Rošková v ôsmom kole...
Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír počas 2....
+6Ján Koleník a Vanda Poláková v 6. kole Let's...

Divákov tak čaká budúci týždeň posledné, desiate kolo, v ktorom spoznáme kráľa a kráľovnú parketu. O titul sa „pobijú“ tieto tri dvojice – Zuzana Šebová a Vilém Šír, Adam Bardy a Dominika Rošková a Ján Koleník a Vanda Poláková. Hlasujte v ankete za svojho favorita na víťaza siedmej série Let's Dance.

Attila Végh – drsný zápasník s citlivou dušou – pozrite si video

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Attila Végh

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...