Favoritom od začiatku až do konca! Ján Koleník sa stal kráľom parketu Let's Dance

Po desiatich týždňoch spoznalo Let's Dance kráľa a kráľovnú tanečného parketu. Titul si v siedmej sérii tanečnej šou vybojovali Ján Koleník a Vanda Poláková.

09.05.2022 06:59
Ján Koleník a Vanda Poláková Foto:
Ján Koleník a Vanda Poláková - víťazi Let's Dance.
debata (3)

Obľúbený herec sa pri ďakovnej reči neubránil dojatiu, z parketu sa prihovoril divákom aj ostatným kolegom. „Ďakujem za príležitosť, ktorú mi ponúkla televízia Markíza a za tento krásny program, ktorý vznikol v tejto dobe,“ začal svoju ďakovnú reč Koleník. Pri vetách venovaných rodine sa neubránil dojatiu, publikom ho v tej chvíli podporilo potleskom. V záverečných okamihoch šou ešte dodal: „Tanec je prostriedok, ktorý ľudí spája. Hľadajme prostriedky, ktoré ľudí spájajú, aby sme žili v harmónii a nie vo svete deštrukcie a chaosu.“

Ján Koleník a Vanda Poláková.
Ján Koleník a Vanda Poláková v siedmej sérii...
+8Ján Koleník a Vanda Poláková počas 2. kola...

Dojatá zostala po zisku trofeje, ktorú si dvojica prevzala z rúk predošlého kráľa tanečného parketu, Vladimíra Kobielskeho, Vanda Poláková. „Ja sa cítim ako na Oscaroch,“ zhodnotila na úvod svojej reči, nasledovalo poďakovanie televízii aj tvorcom celej šou.

zväčšiť Ján Koleník a Vanda Poláková - víťazi... Foto: Markíza
ZAK 9718 Ján Koleník a Vanda Poláková - víťazi Let's Dance, finálové kolo.

Koleník patril od prvých momentov Let's Dance k favoritom aj vzhľadom na skutočnosť, že v minulosti sa tancu venoval. Tomu zodpovedali jeho dychberúce výkony počas dlhých týždňov, kedy od poroty získaval vysoké bodové hodnotenia. Inak tomu nebolo ani v závere šou, kedy hneď za svoj prvý tanec večera, tango, dostal 40 bodov. Všetky tanečné páry zatancovali počas finále tri tance – prvý im vybrala porota, druhý si zvolili sami a tretím vystúpením bol free style. Tancom, ktorý porota vybrala Koleníkovi, bolo tango.

Ján Koleník a Vanda Poláková Čítajte viac Jasný favorit! Čo robia s Koleníkom komplimenty na jeho výkony v Let's Dance? Eufória trvá chvíľu, potom...

Výkon dvojice ocenila počas večera aj Tatiana Drexler, ktorá na margo ich výkonu povedala: „Boli ste jedno telo, ktoré sa úžasne pohybovalo v hudbe.“ Tanečný talent obľúbeného herca vyzdvihol aj Ján Ďurovčík. „Keď sa v šou vyskytne takýto talentovaný človek, nemali by sme sa báť to povedať. Z teba sa stal profesionálny tanečník.“ Druhým tancom večera sa pre dvojicu stala cha-cha, pre vystúpenie free style si dvojica zvolila skladbu Milovanie v daždi.

zväčšiť Ján Koleník a Vanda Poláková v siedmej sérii... Foto: TV Markíza
Ján Koleník a Vanda Poláková, lets dance, Ján Koleník a Vanda Poláková v siedmej sérii Let's Dance.

Počas finálového večera tak kráľ tanečného parketu nechal za sebou svojich dvoch súperov, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú a Adama Bardyho. Populárna herečka skončila na tretej priečke a Bardy obsadil druhé miesto šou siedmej série Let's Dance.

Ako Koleník opísal pred časom pre Pravdu, skutočnosť, že bol v šou považovaný za favorita bolo pre neho nesmierne zaväzujúca – pozrite si video.

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #Let's Dance

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...