Let's Dance ako skúška ohňom pre Martinu Zábranskú! Uspela v nej ako moderátorka?

Popri súťažnej jedenástke, ktorá sa v šou Let's Dance počas desiatich kôl "bila" na poli tanečnom, svoje vlastné zápasy každú nedeľu zvádzali aj moderátori šou.

09.05.2022 15:00
ZAK 9759 Foto:
Moderátorská dvojica Let´s Dance - Martina Zábranská a Viktor Vincze počas finálového kola.
debata

V siedmej sérii Markíza stavila na tvár spravodajstva, Viktora Vinczeho. A hoci má na svojom konte aj skúsenosti z účinkovania v zábavnej šou, v roku 2016 sa ako súťažiaci predviedol v programe Tvoja tvár znie povedome, moderovanie Let's Dance sa dá rozhodne opísať ako krst ohňom.

Ján Koleník a Vanda Poláková Čítajte viac Favoritom od začiatku až do konca! Ján Koleník sa stal kráľom parketu Let's Dance

Vincze veľkú šou ustál, čo počas finále šou ocenil aj jeden z porotcov, Ján Ďurovčík. Ten sa o moderátorskom výkone Vinczeho aj Zábranskej vyjadril naozaj pochvalne a nemožno s ním nesúhlasiť. Po jeho slovách zostal Vincze viditeľne polichotený a dokonca v miernych rozpakoch. Vinczeho moderovanie šou prinieslo do programu nový vietor v podobe manželského „doťahovanie sa“ s Adelou za porotcovským stolom. Pôsobilo úsmevne aj sviežo, divákov rozhodne nerušilo.

Moderátorka Martina Zábranská v červených...
Moderátorka a herečka Martina Zábranská v...
+6Moderátorka a porotkyňa Martina Zábranská v...

Bodkou za „manželským“ humorom dvojice bolo aj žartovanie počas finálového kola na margo kostýmu Jána Koleníka, ktorý prvý tanec, tango, odtancoval v bielom tielku. A hoci, ako prezradil počas nedele Vincze, doma má „zakázané“ nosiť tielka, Adela pohotovo dodala, že tento „zákaz“ ešte prehodnotia…

zväčšiť Porotkyňa Adela Vinczeová. Foto: TV Markíza
ZAK Adela Vinczeová Porotkyňa Adela Vinczeová.

Ako nová moderátorská tvár do šou nastúpila Martina Zábranská, ktorú dovtedy mohli poznať poslucháči z éteru rádia, kde sa im prihovára pod prezývkou Maca. Pár týždňov pred štartom veľkej šou na Markíze sa však objavila v seriálovom hite RTVS Priznanie, kde si zahrala výraznú postavu Vanesy. Jej tvár tak už mali možnosť televízni diváci poznať. Len o čosi neskôr sa zasa ukázala v ďalšej seriálovej novinke, tentoraz na Markíze – išlo o postavu policajtky Evy v Svätom Maxovi. Zábranská tak dostáva v slovenských televíziách čoraz viac priestoru.

sipos Čítajte viac Spoznali by ste krásnu Vanesu z Priznania? Takto vyzerá v novej rozprávke

Počas desiatich kôl „spovedala“ páry po ich vystúpení na parkete. A hoci po prvom kole sa na sociálnych sieťach na margo jej výkonu objavili aj kritické hlasy, z kola na kolo bojovala o priazeň divákov čoraz urputnejšie a tí jej schopnosti museli oceniť. Veľká šou je extrémne náročným moderátorským výkonom, ale Zábranská sa pred kamerou osvedčila a pre Let's Dance bola napokon skvelou voľbou. Svoj názor na jej moderátorské zručnosti vyjadrite v našej ankete aj vy!

Ján Koleník a Vanda Poláková.
Ján Koleník a Vanda Poláková v siedmej sérii...
+8Ján Koleník a Vanda Poláková počas 2. kola...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...