Vracať sa do minulosti? Akurát s Cruisom! Túto hviezdu do Top Gun 2 vôbec neoslovili

Málokto si bez herca Toma Cruisa dokáže predstaviť hit Top Gun. Po viac ako 35 rokoch sa vracia do kín s novými, ale aj tými ostrieľanými tvárami. Niektoré z tých, ktoré sa v hite z roku 1986 objavili, sa však nevrátia.

13.05.2022 00:00
Jennifer Connelly a herec Tom Cruise Foto: ,
Herečka Jennifer Connelly a herec Tom Cruise na zábere z filmu Top Gun: Maverick.
debata

Jednou z nich je aj herečka Kelly McGillis – hlavný ženský charakter pôvodného filmu, ktorá bola objektom lásky hlavného hrdinu v podaní Cruisa. Ako nedávno odtajnil režisér nového filmu Joseph Kosinski pre portál Insider.com, McGillisovú (na zábere z Instagramu nižšie) tvorcovia ani neoslovili na to, aby sa do filmu vrátila. „Toto nebol príbeh, ktorý by sme chceli rozprávať,“ zdôvodnil.

Tom Cruise na svetovej premiére filmu "Top Gun:...
Jennifer Connelly a  Tom Cruise na svetovej...
+11Tom Cruise na svetovej premiére filmu "Top Gun:...

„Nechcel som, aby sme sa s každou dejovou linkou pozerali späť do minulosti, bolo pre nás veľmi dôležité predstaviť nové charaktery,“ uviedol Kosinski. Podľa informácií na filmových portáloch sa však nakrátko okrem Cruisa v snímke objaví aj Val Kilmer, ktorý rovnako účinkoval vo filme z roku 1986.

Nových tvárí sa napokon v projekte objaví niekoľko – či už ide o známe hollywoodske mená ako Jennifer Connelly, Ed Harris alebo Jon Hamm. K nim sa potom pridávajú zástupcovia mladšej generácie, medzi nimi napríklad Miles Teller, Monica Barbaro či Thomasin Mackenzie.

Herečka Jennifer Connelly stvárnila v novinke... Foto: SITA/AP, Scott Garfield
Jennifer Connelly Herečka Jennifer Connelly stvárnila v novinke Top Gun: Maverick hlavnú ženskú hrdinku.

Svetovú premiéru mal film len pred pár dňami a bola to akcia naozaj pompézna – konala sa na leteckej základni v San Diegu (video nižšie).

Video
Zdroj: Profimedia

Po nej sa potom časť hercov presunula do Mexika, kde tiež film predstavili. Špeciálneho premietania by sa potom snímka mala dočkať na festivale v Cannes, ktorý štartuje už budúci týždeň 17. mája.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #nové tváre #Top Gun: Maverick

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....