Adela Vinczeová opísala, čo trápi jej manžela! Peter Modrovský a Hriešny tanec

Po veľkolepom finále, ktoré ovládol Ján Koleník, sa po desiatich týždňoch Let's Dance skončilo.

12.05.2022 10:00
ZAK 7179 Foto:
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze.
debata

Súčasťou tohtoročnej šou bola aj Adela Vinczeová, ktorá si zasadla do poroty, rovnako sa členom tímu stal aj jej manžel, Viktor Vincze. Ten sa ujal moderovania. Ako obľúbená moderátorka a porotkyňa priznala na svojom Instagrame, šou priniesla do jej života veľa radosti. Aj stretnutia s jej bývalými partnermi, spevákom Tomášom Bezdedom a tanečníkom a choreografom Petrom Modrovským. Zverejnenú fotografiu ona sama nazvala „Moje lásky“ a v texte, ktorý pod veselým spoločným záberom napísala, vyzdvihla prácu všetkých troch mužov na spomínanej šou.

„Bez Peťa by neboli tance aké boli, bez Deda by neboli rozhovory v zákulisí. Bez Vikiho by nebola top moderácia. Bez nich by nebola táto rodinná fotka.“

Adela Vinczeová už v minulosti niekoľkokrát povedala, že všetky jej vzťahy ju niekam posunuli a medzi ňou a jej ex-partnermi panuje priateľstvo, ktoré trvá roky. Napísala to aj teraz. „Ale podstatné je, že aj vďaka vzťahom s nimi som tá, ktorá sa zapáčila môjmu manželovi. Takže – ďakujem páni za všetko a vždy vám budeme s Vikim držať palce.“ Vinczeová zároveň prezradila, že jej manžela trápi, že s ním nikdy „nedá takú dvíhačku z Hriešneho tanca ako to dokáže s Petrom Modrovským“. Práve s ním tvorila tanečný pár v Let's Dance v roku 2009.

Ján Koleník a Vanda Poláková.
Ján Koleník a Vanda Poláková v siedmej sérii...
+8Ján Koleník a Vanda Poláková počas 2. kola...

Vinczeho moderovanie šou prinieslo do programu nový vietor v podobe manželského „doťahovania sa“ s Adelou za porotcovským stolom. Pôsobilo úsmevne aj sviežo, divákov rozhodne nerušilo. Manželia predviedli, že majú zmysel pre humor a podpichnúť jeden druhého sa nijako nezdráhali.

Bodkou za ich "manželským“ humorom bolo aj žartovanie počas finálového kola na margo kostýmu Jána Koleníka, ktorý tango odtancoval v bielom tielku. A hoci, ako prezradil v priamom prenose sám Vincze, doma má „zakázané“ nosiť tielka, Adela pohotovo dodala, že tento „zákaz“ ešte prehodnotia…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Adela Vinczeová

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...