Fúziky pornoherca, pod košeľou poriadny pupok: Toto urobil slávny fešák pre manželku!

Seriál nakrútený podľa skutočnej udalosti pod názvom Candy je veľkým lákadlom. Nielen pre fakt, že zobrazuje jednu zo šokujúcich vrážd a kriminálnych prípadov v americkej histórii.

15.05.2022 00:00
Jessica Biel ako Candy Montgomeryová Foto: ,
Herečka Jessica Biel ako Candy Montgomeryová na zábere zo seriálu Candy.
debata

Projekt, ktorý zachytáva osudy Candy Montgomeryovej – ženy z amerického predmestia, ktorú obvinili zo zabitia svojej susedky a kamarátky 41 ranami sekerou a ktorú napokon súd oslobodil – zviedol dokopy dvojicu, ktorá je spolu aj v súkromí. Reč je o herečke Jessice Bielovej a jej manželovi – spevákovi a hercovi Justinovi Timberlakeovi.

Herečka Jessica Biel ako Candy Montgomeryová na...
Spevák a herec Justin Timberlake (vľavo) a jeho...
+6Herečka Jessica Biel na zábere zo seriálu Candy.

Partnerov vraj okamžite zaujal scenár, ktorý sa snaží ponoriť čo najviac do tajomstiev kriminálneho prípade, ktorý v 80-tych rokov šokoval Ameriku. Spoločne sa pod seriál podpísali ako výkonní producenti, ale čo je asi ešte dôležitejšie – obaja si v ňom aj zahrala. Biel hlavnú hrdinku a Timberlake jedného z policajtov, ktorí brutalitu na mieste činu objavia a ktorí sa snažia prísť na kĺb tomu, čo viedlo k hrozivému skutku.

Spevák a herec Justin Timberlake (vľavo) a jeho... Foto: SITA/AP, Tina Rowden
Justin Timberlake (vľavo) a jeho kolega Jason Ritter Spevák a herec Justin Timberlake (vľavo) a jeho kolega Jason Ritter na zábere zo seriálu Candy.

Samozrejme, dej odohrávajúci sa v úvode osemdesiatych rokov sa podpísal aj na vzhľade jednotlivých hrdinov a ako to už v amerických projektoch býva, na podobe a vystihnutí doby si dali záležať. Z dlhovlásky a hollywoodskej krásky Bielovej je Candy Montgomeryová s výraznými okuliarmi a prísnou trvalou krátkych kučeravých vlasov, poriadnej premeny sa však dočkal aj jej životný partner.

Z Timberlaka spravili v maskérni typického policajta z malého mesta. Okrem neupravenej hrivy vlasov padajúcich do čela nechýbajú fúzy a zdá sa, že ani mierne bruško. Ilúzia skrátka musí byť čo najdokonalejšia.

Herečky Jessica Biel (vľavo) a Melanie Lynskey...
Na premiére sa objavil aj herec Pablo Schreiber.
+3Herečka a producentka Jessica Biel na premiére...

Biel prezradila, že Timberlake sa do role policajta ponúkol sám. „Číta všetky moje scenáre, pretože sa ho vždy pýtam na názor. A odrazu sa ma pýta, kto hrá túto postavu? Odpovedala som mu, že asi niekto miestny, lebo máme na to málo peňazí a on mi okamžite povedal: ‚Ja si ho zahrám‘,“ opísala 40-ročná herečka pre ETOnline.com.

Zaujímavosťou je, že dvojica nie je jediným partnerským párom, ktorý sa v projekte objavuje. Rovnako si v projekte zahrala aj Melanie Lynskey a jej manžel Jason Ritter. Lynskey stvárnila susedku a obeť vraždy Betty Goreovú a Ritter zase policajta, ktorý pomáha Timberlakeovi s vyšetrovaním.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Justin Timberlake #Jessica Biel #Candy #premena

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...