Každá z nás zažila okamihy, ktoré ju zrazili na kolená, priznáva Tereza Mašková

Tereza Mašková predstavila pred pár dňami nový singel Dívej se na mě.

23.05.2022 10:20
Tereza6 Foto:
Speváčka Tereza Mašková.
debata

„Všetko sa zbehlo veľmi rýchlo. Pesničku som si vypočula, zapáčila sa mi a do týždňa sme ju už nahrávali,“ zaspomínala si pre médiá na spoluprácu Mašková. Nová skladba si k nej našla cestu nečakane a neplánovane. Len nedávno ju totiž oslovil slovenský hudobný producent Martin Kavulič (Kristína, Robo Grigorov) v tandeme s textárom Kamilom Peterajom s ponukou, že vytvorili pieseň, ktorá je ako šitá pre ňu.

Sima Martausová Čítajte viac Sima Magušinová sa podelila o šťastnú novinku netradične! Bruško v novom klipe

„Túto skladbu by som rada venovala ženám, ktoré sa na ceste životom stratili, ale napokon znovuobjavili svoju silu a našli samy seba. Každá z nás si prešla ťažkými okamihmi, ktoré nás zrazili na kolená. Nech je to čokoľvek či už náročný rozchod alebo trebárs odchod z práce, ktorá vás dusí. Nie ste v tom samy a chce to len čas. Nakoniec každá z nás nájde to, čo stratila, konečne sa opäť nadýchne a začne žiť. O tom je pieseň Dívej se na mě,“ hovorí speváčka.

Chválospevmi na adresu víťazky Superstar nešetril ani textár Kamil Peteraj. „Terezka Mašková je veľký talent. Má bohatý hlasový a interpretačný register, je to zrelá profesionálka, vie sa dostať ‚pod kožu‘ pesničky a vyťažiť z nej maximum. Dokáže sa oprieť do melódie, je presvedčivá, nenechá vás na pochybách, že verí tomu, čo spieva. Má všetky predpoklady vyrásť na ‚trvalku‘ medzi československými speváčkami a nebyť len sezónnou hviezdou, akých tu máme more,“ komentoval Peteraj.

O videoklip k pesničke sa postaral slovenský režisér Dušan Krajčovič, ktorý nakrúcanie situoval do botanickej záhrady a do výtvarného ateliéru.

VIDEO: Nela Pocisková – talentovaná všestranná herečka a speváčka

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #skladba #sila #Tereza Mašková #mall.tv

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...