Buďte, kým naozaj chcete byť, odkazuje víťaz Superstar! Z Pavlovčina je Adonxs

Spevák Adam Pavlovčin vyhral minuloročnú sériu súťaže Česko Slovenská SuperStar, verejnosti sa však predstavuje so svojím alter egom. To nesie meno po slávnom krásavcovi z gréckych bájí.

29.05.2022 00:00
Spevák Adam Pavlovčin. Foto:
Spevák Adam Pavlovčin.
debata (1)

V prvom videoklipe sa Pavlovčin rozhodol svojim fanúšikom predstaviť umelecké alter ego menom Adonxs (vyslovuje sa Adonis). Ako však prezradil samotný Pavlovčin, Adonis – pôvabný mladík, ktorého si obľúbila grécka bohyňa Afrodita, bol jeho inšpiráciou len čiastočne.

adam Čítajte viac Jasným víťazom Superstar je Adam Pavlovčin. Jeho talent ohúril divákov aj porotu

„Pre mňa sa Adonxs spája so silou, a to tak fyzickou, ako predovšetkým tou mentálnou. Dodáva mi odvahu vystúpiť na pódium, prekonať trému aj akúkoľvek prekážku a byť na pódiu slobodnejší. Dúfam, že rovnakú silu a oporu poskytne aj mojim poslucháčom, pretože my všetci v sebe máme potenciál byť voľní a slobodne vyjadrovať svoju osobnosť,“ uviedol pre médiá spevák. Jeho snahou je prebudiť aj v poslucháčoch silu, ktorá nám dáva možnosť a dodáva odvahu byť tým, kým naozaj chceme byť.

zväčšiť Spevák Adam Pavlovčin. Foto: Kubo Križo
Spevák Adam Pavlovčin. Spevák Adam Pavlovčin.

Pesnička Moving On, ku ktorej video s „Adonxsom“ vzniklo, napísal Pavlovčin hneď po skončení Superstar. „Mali sme rozpracovaných niekoľko skladieb, no táto z nich jednoznačne vyčnievala a hneď sme vedeli, že bude úvodným singlom. Moving On pre mňa uzatvára jednu a zároveň otvára ďalšiu životnú etapu, na ktorú sa nesmierne teším a v podstate ju už aj tak trochu žijem,“ vysvetlil Pavlovčin. Skladbou necháva nazrieť aj do svojho vlastného súkromia, ktoré pesničku inšpirovalo.

Speváčka Alexandra. Čítajte viac Čo nevie dostať z hlavy dvadsaťročná Prešovčanka?

„V jednej rovine skladba rozpráva o vzťahu, ktorý nikam neviedol a, naopak, ma sťahoval každým dňom nižšie a nižšie, a zároveň je to moja vlastná hymna na radosť z toho, čo sa práve v mojom živote deje,“ vysvetlil vznik piesne víťaz televíznej šou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #vzťah #skladba #Adonis #osobná #Adam Pavlovčin

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...