Cruise vzal so stíhačkou do nebies známeho moderátora: Ty si bastard, kričal na neho v strachu!

Od štvrtka sa konečne premieta v kinách nový film Top Gun. Pokračovanie príbehu z roku 1986, v ktorom sa vracia Tom Cruise, sa dočkalo takej masívnej mediálnej podpory a množstva podujatí, ako máloktorý film za posledné roky.

26.05.2022 00:00
Britain Top Gun Maverick Premiere Foto: ,
Herec Tom Cruise predstavil v Londýne film Top Gun: Maverick.
debata (4)

Celkom špeciálny moment vďaka novému Top Gun filmu však zažil aj známy britský moderátor James Corden. Toho kedysi preslávilo nakrúcanie takzvaného Carpool Karaoke, formátu, v rámci ktorého pozýval známe hudobné hviezdy do automobilu a počas jazdy ich spovedal a zároveň s nimi spieval najväčšie hity.

S Tomom Cruisom by si možno zaspieval tiež, ale Corden sa dočkal niečoho úplne iného. Letu so stíhacím lietadlom, ktoré pilotoval samotný Cruise. Video, ktoré sa objavilo na internete, naznačuje, že to bola poriadna jazda. Teda let!

„Som fakt nadšený, že sa James na to podujal,“ uviedol 57-ročný Cruise na začiatku nahratej epizódy. „Bola toto prvá nočná talk-šou, v ktorej som sa na to pýtal? Jasné, že nie, ale on bol prvý… jediný, kto povedal áno," vysvetlil Cruise pre divákov, ktorí sa následne dočkali záznamu prvého letu snímaného kamerou umiestnenou priamo v pilotskej kabíne.

Britain Top Gun Maverick Premiere Čítajte viac Smiem, vaša výsosť? Cruise galantne viedol za ruku vojvodkyňu Kate! Hotový bol z neho aj princ William

Tvár vydeseného moderátora rozosmiala divákov aj samotného hrdinu novej akčnej snímky, ktorej množstvo scén vraj vznikalo bez použitia špeciálnych efektov, priamo v oblakoch. To však nebolo všetko. Následne Cruise a Corden presadli do ďalšieho lietadla – stíhačky, aká je určená na boje zo vzduchu.

Video

VIDEO: Takto štýlovo dorazil Tom Cruise na premiéru v San Diegu.

„Ach môj bože, zachytáva kamera kričajúceho moderátora. "Toto je absolútne šialené. Toto je tá najšialenejšia vec… toto je tá najhlúpejšia vec, akú som kedy urobil,“ pokračoval Corden, ktorý si nedokázal zahryznúť do jazyka a Cruisa za jeho kúsky nazval „bastardom“.

Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.

Slávny herec mu napokon popri vývrtkách vo vzduchu a rozličných premetoch doprial aj plynulejší let. Keď si už Corden myslel, že let bude prebiehať normálne, prekvapil ho ďalšou otočkou.

Film Top Gun: Maverick, ktorý slávnostne uviedli v Cannes (s francúzskou letkou na oblohe) či v Londýne (za prítomnosti princa Williama a jeho manželky Kate), sa dočkal už aj bratislavskej premiéry. Od štvrtka ho môžu diváci vidieť v kinách. Zážitok, aký získal James Corden, asi nenadobudnú. Prvé kritiky však hovoria, že ide o vynikajúci žánrový film. Takže, hor sa do kina.

Karin Haydu na premiére filmu Top Gun: Maverick.
Iveta Malachovská na premiére filmu Top Gun:...
+5Gogo na premiére filmu Top Gun: Maverick.
Herečka Jennifer Connelly v kreácii Louis...
Britská herečka Hayley Atwell prišla podporiť...
+17Herec Miles Teller a jeho manželka Keleigh Sperry.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Tom Cruise #šou #stíhačka #James Corden #Top Gun: Maverick

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...