Hviezda Twilightu a Bond-girl majú nový film: Diváci utekali z kina, tento pohľad sa nedá zniesť!

Ešte pred premiérou vzbudil poriadnu kontroverziu nový film Davida Cronenberga Crimes of Future. Potvrdilo sa, čo mnohí veštili, niektorí diváci utekali z kina.

28.05.2022 00:00
Lea Seydoux (vľavo) a Kristen Stewart Foto: ,
Herečky a kolegyne Lea Seydoux (vľavo) a Kristen Stewart predstavili film Crimes of the Future.
debata

Stalo sa tak na premietaní filmu počas festivalu v Cannes, kam prišla snímku uviesť početná filmová delegácia. V nej najväčšiu pozornosť budili dve filmové krásky – hviezdy početných projektov. Američanka Kristen Stewart, svetu známa zo ságy Twilight aj ako princezná Diana vo filme Spencer, sa stretáva na plátne s francúzskou kolegyňou Leou Seydouxovou – hviezdnou Bond-girl a osudovou ženou ostatného agenta Jamesa Bonda.

Režisér David Cronenberg a herečka Kristen...
Herečka Kristen Stewart v kreácii Chanel...
+12Herečky a kolegyne Lea Seydoux (vľavo) a...

Tentoraz sa ich však diváci dočkajú v omnoho drsnejších polohách a situáciách. Jednu z nich opísal aj portál IGN.com. „Väčšina diváckych odchodov z kinosály sa odohrala v priebehu prvých piatich minút filmu, ďalšie potom odišli počas obzvlášť grotesknej scény zahŕňajúcej Léu Seydouxovú a jednu otvorenú ranu,“ uviedol portál. Popri pôvabnej Seydouxovej sa v mnohých náročných momentoch ocitá aj jej americká kolegyňa, no tiež ďalší herci filmu – medzi nimi napríklad Scott Speedman či Viggo Mortensen.

zväčšiť Zľava: Herci Viggo Mortensen, Lea Seydoux,... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
France Cannes 2022 Crimes of the Future Photo Call Zľava: Herci Viggo Mortensen, Lea Seydoux, režisér David Cronenberg a herci Kristen Stewart a Scott Speedman.

Samotný režisér priznal, že očakáva neľahké prijatie od niektorých divákov. Najmä tých útlocitnejších. „Je tam niekoľko veľmi silných scén. Som si istý, že počas prvých piatich minút filmu dôjde k tomu, že ľudia budú odchádzať. Niektorí ľudia, ktorí film videli, zase povedali, že si myslia, že posledných 20 minút bude pre ľudí veľmi ťažkých a tých odchodov bude ešte viac. Nejaký chlap povedal, že skoro dostal záchvat paniky," citoval Cronenberga portál.

Napriek odporu, ktorý snímka vyvolala, sa však jej hlavné hviezdy v Cannes prezentovali s nadšením na svoj najnovší projekt. Spolupracovať s kultovým režisérom bola pre mnohé z nich veľká príležitosť či dokonca splnený sen. Napríklad spomenutá Seydoux si vraj s Cronenbergom výnimočne porozumela, čo bolo vidieť aj pri ich spoločnom pózovaní.

Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre Elba Čítajte viac Potretá umelou krvou kričala na hostí v Cannes! Pozornosť jej uchmatla Elbova manželka, bola ako víla

Kristen Stewart film prišla uviesť na oficiálny photo-call v provokatívnej kombinácii z dielne Chanel – kabátiku, pod ktorým jej chýbala podprsenka. Zdá sa však, že po tom, čo diváci mohli v kine vidieť, je obnažená hruď ten najmenší problém…

Michael Fassbender a jeho manželka Alicia...
Česká modelka Eva Herzigová na filmovom...
+27Michael Fassbender a jeho manželka Alicia...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Kristen Stewart #divák #kino #horor #David Cronenberg #Lea Seydoux #znechutenie #Viggo Mortensen #Cannes 2022

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...