Priscilla Presley šokovala: Keby Elvis žil, toto by povedal hercovi, ktorý ho hrá...

Viac ako desať minút trvajúce standing ovation po premiérovom premietaní v Cannes, jedna lepšia recenzia za druhou. Nový film Elvis v réžii Baza Luhrmanna sa dočkal doteraz skvelého prijatia a na hlavného hrdinu Austina Butlera znejú samé superlatívy.

29.05.2022 14:00
APTOPIX France Cannes 2022 Elvis Photo Call Foto: ,
Priscilla Presley v kreácii Fendace a herec Austin Butler, ktorý vo filme Elvis stvárnil jej zosnulého manžela.
debata

Ani jediná kritika však nemá pre Butlera taký význam, ako slová, ktoré zazneli z úst Priscilly Presleyovej – vdovy po slávnom kráľovi rock'n'rollu, ktorá na filme spolupracovala ako konzultantka a požehnala ho aj svojou prítomnosťou v Cannes. Ako prezradil režisér Luhrmann, po prvom premietnutí filmu napísala Preslyová tvorcovi list, ktorý mu vyrazil dych. Nechválila však len jeho režisérsku prácu, ale aj výkon samotného Austina Butlera.

Zľava: Natasha Bassett, Jerry Schilling,...
Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.
+38Manželia Jwan Yosef (vľavo) a Ricky Martin.

"Nebola som na toto pripravená. Každý nádych pri Austinovi, každý pohyb, čaro, duša človeka, ľudskosť. Keby tu dnes bol môj manžel, pozrel by sa mu do očí a povedal: 'Ako sa opovažuješ? Veď ty si ja.‘,“ zacitoval Luhrmann pre portál Deadline z listu.

Priscilla Presley a herec Austin Butler Čítajte viac Elvis ovládol Cannes! Prilákal brazílske krásky, Shakiru aj Kylie! Ale na vášnivé bozky mala právo iba...

Doplnil tiež, že práve reakcie od Presleyho rodiny, od pozostalých, ktorí prežili hudobnú ikonu, sú pre neho najväčšou odmenou. "Bol to otec, bol to manžel a starý otec, títo ľudia majú deti. Najväčšia recenzia, akú som od nich v živote dostal, bola, že teraz je tu niečo, na čo sa môžu pozerať, čo je pravda o ľudskosti ich blízkeho človeka,“ uviedol austrálsky režisér.

Elvis žije!

Pozrite si snímky z nového životopisného filmu

Fotogaléria
Austin Butler ako Elvis so svojou mamou Gladys...
Luhrmannov veľkolepý film stavia na dynamike...
+2Austin Butler ako Elvis a Richard Roxburgh ako...

Okrem Austina Butlera, ktorého obsadenie do úlohy sprevádzali veľké očakávania a mnohých rozhodnutie prekvapilo, sa vo filme objaví aj Tom Hanks, herečka Olivia DeJonge, model Alton Mason či Natasha Bassett.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Priscilla Presley #výkon #Austin Butler #Cannes 2022 #Elvis #standing ovation

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...