Rozviedla som sa a išla na terapiu, opísala bez okolkov Aniston ťažké obdobie konca Priateľov

Posledným hosťom DeGeneresovej v jej talkšou bola Jennifer Aniston (52).

01.06.2022 00:00
aniston Foto:
Jennifer Aniston v šou Ellen DeGeneres.
debata

Populárna talkshow americkej moderátorky Ellen DeGeneresovej v noci na piatok odvysielala svoju poslednú epizódu, ktorá zavŕšila jej 19 rokov trvajúcu šnúru na televíznej scéne.

TV Ellen DeGeneres Čítajte viac Aniston ako prvý a posledný hosť! Ellen DeGeneres ukončila svoju slávnu šou po 19-tich rokoch

Prvým hosťom DeGeneresovej po spustení jej talkshow bola hviezda sitcomu Priatelia, Aniston, ktorá si svojim návratom pri poslednej epizóde pripísala 20. účasť v programe. "Milujem ťa, hrozne si vážim teba a to, čo si dala svetu za posledných devätnásť rokov,“ lúčila sa s moderátorkou.

Pred kamerami poslednej šou DeGeneresovej si slávna Rachel zaspomínala, hoci veľmi stručne, na koniec Priateľov. Seriál sa skončil v roku 2004, v tom období sa rúcalo aj jej manželstvo s Bradom Pittom, ktorý sa zahľadel do kolegyne zo snímky Pán a pani Smithovci, do Angeliny Jolie. Na otázku DeGeneresovej, ako prežívala koniec Priateľov, Aniston opdovedala: „Rozviedla som sa a išla som na terapiu,“ opísala a dodala: „A potom som natočila film s názvom ‚Rozchod‘. Takže som to dotiahla až do konca.“

Video

VIDEO: Ako zvládnuť rozchod? Nie pre každého je to jednoduché, hovorí terapeut Vladimír Hambálek. Spomína aj dôležité kroky, ktoré by sme mali poznať a ktorými si takmer každý z nás pri rozchode prejde.

VIDEO: Ikonické účesy Jennifer Anistonovej

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....