Filmová Barbie už má svojho Kena a nie jedného! Prezradil, že rola ho stála veľa bolesti

Je to len pár týždňov, čo tvorcovia pripravovaného filmu Barbie zverejnili prvý záber. Jeho hlavná hrdinka, najslávnejšia bábika planéty, má v živom podaní podobu herečky Margot Robbieovej. Dnes je už známe aj to, kto stvárni jejdnu z verzií jej "milého" Kena.

02.06.2022 00:00
LA premiere of "Shang-Chi and the Legend of the... Foto: ,
Herec Simu Liu pózuje fotografom.
debata

Rolu získal čínsky herec Simu Liu, hviezda marvelovského fantasy akčáku Shang-Chi a legenda desiatich prsteňov. V nedávnom rozhovore pre magazín GQ herec prezradil, že ho na úlohu doslova „uhovoril“ jeho vlastný agent. „Ak by som mal staviť moju kariéru na jediný scenár, tak by to bol scenár k Barbie. Myslím si, že by si ho fakt mal vziať,“ opísal slová svojho agenta Liu.

Česká modelka a filantropka Petra Němcová. Čítajte viac Slávna Češka, ktorej telo obdivovala celá Amerika pred 19 rokmi? Fíha, nič sa na nej nezmenilo

Nechal sa teda prehovoriť, hoci vraj nebol spočiatku úplne nadšený objaviť sa vo filme o jednom zo symbolov detského sveta. Snímka, ktorú režíruje Greta Gerwig, však podľa neho prekonala všetky očakávania a hoci ho viaže mlčanlivosť hovoriť o detailoch, uviedol, že by sa strasne rád o nejaké podelil. „Želal by som si ukázať vám, čo robíme deň za dňom, lebo je to fakt bláznivé,“ uviedol rodák z čínskeho Harbinu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie The Movie (@barbiethemovie)

O jednu vec, ktorá súvisí s nakrúcaním filmu Barbie, sa však Liu predsa len so svetom podelil. Pre rolu vraj musel podstúpiť kompletnú depiláciu voskom. „Bol to jeden z najbolestivejších zážitkov môjho života. Objavil som v sebe nový obdiv voči ženám, ktoré také čosi absolvujú na mesačnej báze,“ vysvetlil pre The Independent.

Očakávaný film je nabitý hviezdnymi menami – ďalšiu verziu Kena napríklad stvárňuje Ryan Gosling. Vo filme si tiež zahrá herečka America Ferrera, komička a herečka Kate McKinnon či herec Will Ferrell. Snímka by mala do kín prísť až v lete budúceho roka.

Video
VIDEO: Herečka Margot Robbie zaujala módnou voľbou – akou? Zaspomínajte si s nami

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príprava #film #Margot Robbie #Barbie #depilácia #Simu Liu #Ken

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...