Pre novú rolu sa zmenil na nepoznanie! Objavíte pod maskou hollywoodskeho fešáka?

Premeny hereckých hviezd na skutočné osobnosti sú vo filmovom svete mimoriadne žiadané. Pozornosť vyvoláva nielen očakávanie čo najpresvedčivejšieho hereckého stvárnenia, ale aj maskovanie. A to je dnes v Hollywoode na špičkovej úrovni.

02.06.2022 00:00
Carey Mulligan a herec Bradley Cooper Foto:
Herečka Carey Mulligan a herec Bradley Cooper počas filmovania nového projektu v New Yorku.
debata

Ďalším dôkazom, ktorý to len potvrdí, je nový projekt pod názvom Maestro. V týchto dňoch nakrúcali jeho časti v New Yorku a paparazzom sa podarilo zachytiť dvojicu hlavných predstaviteľov pri jednej zo scén v Central Parku.

Hlavnými hrdinami sa stala britská herečka Carey Mulligan a jej americký kolega Bradley Cooper. Práve jeho výzor okamžite vyvolal ošiaľ na internete. Hrdina hitu Zrodila sa hviezda vyzerá na nepoznanie.

Julia Roberts Čítajte viac Premena Julie Robertsovej v novom seriáli? Ukážková! A to ste ešte nevideli jej kolegu, Penn vyrazí dych

Coopera maskéri zamaskovali do podoby slávneho skladateľa Leonarda Bernsteina, čo obnášalo nielen parochňu so sivými vlasmi, ale tiež protetické násady na tvári (falošný nos a lícnej kosti) a celkovú úpravu hercových čŕt. Prvé reakcie na sociálnych sieťach ako Twitter či Instagram nenechali na seba dlho čakať. Mnohí fanúšikovia s nadšením komentujú, čo sa maskérom pripravovanej snímky podarilo.

Video
VIDEO: Herec Bradley Cooper je absolútne na nepoznanie. Premenil sa na…

Samozrejme, v prípade takej slávnej osobnosti, akou bol Bernstein (autor muzikálu West Side Story), bude pre diváka určite lákadlom aj herecký výkon. Štyridsaťsedemročný Cooper už viackrát v minulosti potvrdil, že patrí medzi mimoriadne talentovaných hercov (má na konte aj štyri herecké nominácie na Oscara) a tak sa od jeho stvárnenia očakáva naozaj veľa.

Herec Bradley Cooper na premiére Nightmare... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of "Nightmare Alley" Herec Bradley Cooper na premiére Nightmare Alley v New Yorku.

Na Oscara v minulosti nominovaná Carey Mulligan si zahrala Bernsteinovu manželku Feliciu Montealegreovú. Film Maestro „rozpráva o zložitom milostnom príbehu medzi Bernsteinom a Feliciou. Je to príbeh, ktorý trval viac ako 30 rokov – od chvíle, keď sa stretli v roku 1946 na večierku – a pokračoval cez dve zasnúbenia, 25-ročné manželstvo, tri deti – Jamieho, Alexandra a Ninu. Snímka bude zachytávať aj Bernsteinov zápas so svojou vlastnou sexuálnou orientáciou,“ napísal The Hollywood Reporter.

Cooper k filmu Maestro napísal scenár a je jeho spoluproducentom. V minulosti režíroval film Zrodila sa hviezda a tiež vytvoril k nemu scenár.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bradley Cooper #rola #Carey Mulligan #premena #Leonard Bernstein #mall.tv #Maestro

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....