Ani Aniston neudržala zvedavosť: Nakrúcať rozhovor s penisom? Z herca Stana ťahala odpovede

O seriáli Pam & Tommy, ktorý zachytáva obdobie vášnivého vzťahu medzi Pamelou Andersonovou a jej exmanželom Tommy Lee a tiež sa sústreďuje na obdobie vzniku ich sex-nahrávky, sa hovorí celé mesiace. Zdá sa, že zaujal aj Jennifer Anistonovú.

14.06.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Variety (@variety)

Herečka, ktorú svet pozná z hitového sitkomu Priatelia a ktorá patrí medzi najznámejšie tváre hereckej generácie päťdesiatničiek, sa nedávno ocitla v úlohe „novinárky“. Lepšie povedané, pre magazín Variety viedla dialóg s hercom Sebastianom Stanom, ktorý v spomenutom seriáli Pam & Tommy stvárnil práve rockera Tommyho Lee. Dvojica hovorila o práci, o spoločných vášňach, obľúbených momentoch v živote a nevynechali ani ostatné projekty.

Lily James Čítajte viac Krásna Britka si pre rolu v seriáli vydrela telo Pamely Andersonovej! Ako? Tréner to prezradil

Hoci obsah rozhovoru bol viac než bohatý, aj mnohé americké médiá upozornili na fakt, že 53-ročná Jennifer sa vôbec neostýchala a zvedavo sa opýtala aj na jednu z najkontrover­znejších scén seriálu Pam & Tommy. V nej sa totiž hlavný hrdina zhovára s vlastným penisom. „Ako si sa na to pripravil? Ako také niečo pôsobí, keď si to človek prečíta v scenári,“ pýtala sa Aniston.

zväčšiť Herec Sebastian Stan na propagácii seriálu Pam... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Sebastian Stan Herec Sebastian Stan na propagácii seriálu Pam and Tommy.

Stan, ktorého diváci poznajú tiež ako hrdinu menom Zimný vojak z marvelovského univerza, priznal, že najprv dostal priam panický záchvat. „Bola to fakt náročná scéna na nakrúcanie, keďže sme nevedeli, či to celé bude fungovať alebo nie – či to bude už priveľa, alebo tak akurát,“ komentoval v rozhovore 39-ročný Stan.

Mužský pohlavný orgán, ktorý sa pred kamerou naozaj objaví, však v skutočnosti bola protetická atrapa. „Boli tam súčiastky, manuál a protetika a ľudia s drôtmi, ktorí ich zapájali do zásuviek,“ pokračoval v odpovedi rumunsko-americký herec, na čo si od Anistonovej vyslúžil užasnuté: „To je šialené!“

aniston-koláž Čítajte viac Nakrúcanie sexuálnych scén s Anistonovou? Gyllenhaal má na ne aj po 20-tich rokoch živé spomienky

„Áno, nuž dnes už máme všetky tie výhody, ktoré poskytuje CGI, ale šli sme na to po starom, čo bol rozhodne zaujímavý zážitok,“ doplnil ešte Sebastian Stan a slávna Jennifer mu len obdivne odvetila, že „to je veľmi odvážne, veľmi statočné“.

Dvojica prebrala aj Anistonovej kultovú rolu v seriáli Priatelia a fakt, že práve tento sitkom vraj pomohol jej mladšiemu kolegovi prežiť mnoho bezsenných nocí. Herečka tiež dostala otázky na svoju Morning Show, úspešný projekt z produkcie Apple TV. Stan zase hovoril o projektoch Marvel a Zimnom vojakovi a ďalšich svojich rolách.

Seriálu Pam & Tommy sa už od utorka 14. júna dočkajú aj slovenskí diváci. Prichádza totiž v ponuke streamovacej platformy Disney+, ktorá od utorka začne vysielať na Slovensku. Hoci seriál pochádza z produkcie STAR, práva na jeho vysielanie získala práve spoločnosť Disney. Dostupný je však vo vekovo ohraničenej ponuke, práve pre množstvo odvážnych scén.

V súvislosti so seriálom Pam & Tommy sa hovorí aj o tom, že jeho hlavní predstavitelia majú pekne našliapnuté na zisk cien Emmy v hereckých kategóriách. Okrem Sebastiana Stana by sošku mohla získať aj jeho kolegyňa Lily James, ktorá stvárnila Pamelu Andersonovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #penis #rozhovor #Pamela Anderson #scéna #Tommy Lee #Sebastian Stan #Variety #mall.tv

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....