Tehličky na bruchu, bicepsy a platinová hriva: Z Goslinga je Ken! Takto reagovala jeho láska Mendes

Hoci premiéra hraného filmu Barbie je naplánovaná až na leto budúceho roka, snímka púta pozornosť už niekoľko mesiacov. Napríklad aj postupným odhaľovaním mien hlavných hereckých predstaviteľov a jednotlivých vizuálov. Ten posledný nevynímajúc.

17.06.2022 00:00
Ryan Gosling Foto:
Ryan Gosling v roku 2019.
debata

Tvorcovia snímky už dávnejšie prezradili, že Kena, partnera najslávnejšej bábiky na svete, stvárni herec Ryan Gosling (nielen on, Kenov bude viacero – čítajte viac tu). Americký fešák síce za posledné roky nakrútil niekoľko serióznejších snímok a zaskvel sa vo viacerých charakterových úlohách, jeho meno však prekvapením nebolo. Fyzický vzhľad Goslinga, ktorý mu v minulosti priniesol pozornosť publika a tiež množstvo „titulov“ pre najsexi herca či muža, sa dá v tomto prípade dobre zužitkovať. A to sa zjavne aj podarilo.

Na prvom zábere, ktorý zverejnili tvorcovia filmu Barbie (režíruje ho Greta Gerwig), sa objavuje 43-ročný Gosling ako dokonalá variácia na mužskú bábiku – partnera Barbie, ktorého tiež dobre poznajú deti po celom svete.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Warner Bros. Pictures (@wbpictures)

Gosling má na fotografii platinovú hrivu a oblečený komplet z džínsových nohavíc a džínsovej vesty. Tá len zvýrazňuje jeho opálenú hladkú kožu, nampupované svaly na rukách a tiež definované brušné svaly, často označované výrazom „tehličky“.

Fotografia pritom zjavne nenadchla iba množstvo fanúšikov a sledovateľov na sociálnych sieťach, ale aj herečku Evu Mendesovú – životnú partnerku Ryana Goslinga, s ktorou spoločne žijú niekoľko rokov a majú spolu dve deti.

Herečka Margot Robbie Čítajte viac Krajšiu ani vybrať nemohli! Prvý záber filmovej Barbie, prevtelila sa do nej dokonalá blondínka Margot Robbie

„Tak. Sakramentsky zábavné. Tak. Sakramentsky dobré. Som taká sakramentsky nadšená aj za teba a neviem sa dočkať filmu,“ napísala americká herečka s mexickými koreňmi. Eva Mendes a Ryan Gosling sa pritom zvyčajne nevyjadrujú jeden k druhému, ku svojmu súkromiu, ale ani ku práci toho druhého. Aj preto je reakcia Mendesovej pre mnohých veľkým lákadlom na pripravovaný film.

LA premiere of "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" Čítajte viac Filmová Barbie už má svojho Kena a nie jedného! Prezradil, že rola ho stála veľa bolesti

Diváci si však naň budú musieť počkať, keďže oficiálny dátum premiéry bol stanovený až na júl roka 2023. Okrem toho, že Barbie a Kena majú stvárniť Margot Robbie a Ryan Gosling, sa už vie, že obe postavy slávnych hračiek budú mať vo filme niekoľko verzií. Barbie si okrem Robbieovej zahrá aj Issa Rae a Hari Nef a Kena stvárni tiež čínsky herec Simu Liu a herec Ncuti Gatwa.

Vo filme by si vraj mala zahrať aj speváčka Dua Lipa, ktorá minulý víkend vystúpila na slovenskom festivale Lovestream. Nie je však známe, o akú úlohu pôjde.

Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....
Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....
+15Speváčka Dua Lipa na festivale Lovestream....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Instagram #rola #Eva Mendes #Ryan Gosling #Barbie #Greta Gerwig #Dua Lipa #Ken

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....