Hostia mu s úsmevom prezrádzajú aj to, čo by nechceli! Rozprávkový Honza Dědek mieri na slovenské obrazovky

Show "7 pádů Honzy Dědka", ktorú tento skúsený novinár pripravuje už od roku 2011, sa pred časom usídlila na televíznych obrazovkách v Česku. Teraz sa dostane netradičná talk show aj na slovenské obrazovky.

21.06.2022 13:30
Pohadkovych 7 padu Foto:
Moderátor Honza Dědek.
debata

Prečo hovoríme o netradičnej talk show? Honza Dědek sa totiž na svojich hostí poctivo pripravuje. S každým sa sám pred show zíde a s väčšinou si aj potyká. A na neformálny rozhovor, často aj s pohárikom piva či vína v ruke, potom hostia plynule nadviažu aj pred kamerami. Na tie neraz pozabudnú a ani sám moderátor sa niekedy nestačí diviť, čo všetko na seba jeho hostia dokážu prezradiť.

Keď sa v roku 2020 show dostala z internetového priestoru na televízne obrazovky na Prime, okamžite sa program zaradil medzi najsledovanejšie programy. Týždeň čo týždeň láka pred obrazovky okolo pol milióna divákov.

Tradičné priestory scény Malostranskej besedy však počas aktuálneho leta Honza Dědek vymení za deväť nádherných českých zámkov, kde boli nakrúcané legendárne české rozprávky. Pod hlavičkou „Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka“ bude priamo v týchto zámockých kulisách spovedať aj známych hereckých predstaviteľov rozprávkových postáv.

S programom navštívi napríklad zámok Kozel, Hluboká, zámky v Opočně, Litomyšli, Nelahozevsi, Sychrově, Blatnej, Loučeni a hrad Špilberk.

Na ich nádvoriach vyspovedá napríklad Ivanu Andrlovú, Jana Čenského, Danu Morávkovú, Michaelu Kuklovú, Václava Vydru, Taťjanu Medveckú, Josefa Dvořáka, Jiřího Mádla, Annu Kameníkovú, Zdeňka Piškulu, Veroniku Khek Kubařovú, Mariku Šoposkú, Jiřího Krampola, ale aj najstaršieho žijúceho princa Josefa Zímu a režiséra najpopulárnejších českých rozprávok Zdeňka Trošku.

Premiérových Pohádkových 7 pádu Honzy Dědka ponúkne televízny kanál Prima PLUS od 5. júla vždy v utorok o 21.25.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Honza Dědek

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...