Fakt sa to stalo! Kate Bush vďaka Stranger Things kraľuje britskej hitparáde

Britská speváčka Kate Bush sa dostala na čelo britského rebríčka najpredávanejších populárnych skladieb s piesňou z roku 1985. Stalo sa tak vďaka najnovšiemu pokračovaniu mysteriózneho seriálu Stranger Things z produkcie streamovacej služby Netflix.

19.06.2022 07:23
Kate Bush Press Shot preview Foto:
Speváčka Kate Bush.
debata

Pieseň sa po prvom vydaní v roku 1985 dostala na tretiu priečku britskej hitparády, ale teraz si našla novú fanúšikovskú základňu medzi mladými vďaka seriálu, ktorého dej sa odohráva vo fiktívnom meste Hawkins v štáte Indiana.

Pieseň z albumu Hounds of Love sa dobre umiestnila v rebríčkoch v niekoľkých ďalších krajinách vrátane Spojených štátov amerických, ale aj Slovenska a Česka po tom, čo mali na konci mája premiéru nové epizódy zo štvrtej sezóny seriálu Stranger Things.

Kate Bush Press Shot preview Čítajte viac 37 rokov stará skladba ovláda znovu hitparády! Môže za to slávny seriál z Netflixu

„Je veľmi dojemné, že pieseň bola tak vrelo prijatá, najmä keď je to vďaka mladým fanúšikom, ktorí ten program milujú,“ uviedla speváčka tento mesiac vo vyhlásení.

Bush sa preslávila ako 19-ročná v roku 1978 svojim debutovým singlom Wuthering Heights, keď zaujala svojim unikátnym hlasom a expresívnymi tanečnými kreáciami.

debata chyba
Viac na túto tému: #rebríček #Kate Bush #hitparáda #Stranger Things

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....