FOTO: Barbie a Ken prichytení! Už niet pochýb, bude to ružové, bez jediného chĺpku a blond

O nakrúcaní filmu Barbie sa už hovorí niekoľko týždňov. Po zverejnení oficiálnych záberov, ktoré pôsobia ako reklama na najslávnejšiu bábiku na svete, sa hlavné hviezdy objavili aj na nakrúcaní. A pred paparazzovskými objektívmi.

24.06.2022 12:00
Margot Robbie a herec Ryan Gosling Foto:
Herečka Margot Robbie a herec Ryan Gosling ako Barbie a Ken pri nakrúcaní nového filmu Barbie.
debata

Reportéri zachytili v uliciach Los Angeles herečku Margot Robbieovú a herca Ryana Goslinga, ktorí stvárnia živú podobu bábiky Barbie a jej milovaného partnera Kena. Austrálska rodáčka mala na hlave parochňu z platinových zvlnených vlasov a ružový overal s kovbojským klobúkom.V znamení imidžu divokého západu (ale v akejsi cukríkovej verzii) sa niesla aj podoba 41-ročného Goslinga.

Obaja herci spolu kráčali po pľaci a živo diskutovali. Hoci chvíľami pôsobili veľmi sústredene, priam až zachmúrene – keď sa Margot Robbie na kolegu usmiala, nik asi nepochyboval, či tvorcovia slávnu bábiku od Mattela obsadili správne.

Ryan Gosling Čítajte viac Tehličky na bruchu, bicepsy a platinová hriva: Z Goslinga je Ken! Takto reagovala jeho láska Mendes

Len minulý týždeň sa objavila na internete fotografia, ktorá predstavila Goslinga ako Kena, pričom herec na nej pózoval s odhalenou, úplne hladkou hruďou. Tvorcovia v čele s režisérkou Gretou Gerwigovou sa snažia o čo najvernejšie stvárnenie postáv vo filme, ktorý od prvej informácie budí patričnú pozornosť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Warner Bros. Pictures (@wbpictures)

Známe tiež už je aj to, že herecká dvojica Margot Robbie a Ryan Gosling nebudú jedinými predstaviteľmi Barbie a Kena. „Medzinárodné“ podoby bábik si zahrá napríklad aj Issa Rae či herec Simu Liu. Práve čínsky herecký hrdina prezradil nedávno, že pre svoju úlohu musel podstúpiť kompletnú depiláciu. Liu označil tento zážitok za vôbec najväčšiu bolesť, akú si pamätá a zložil poklonu všetkým ženám, ktoré podobné procedúry pravidelne absolvujú.

Video
VIDEO: Aj bodky sú sexi, keď ich nosí Margot Robbie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Ryan Gosling #Margot Robbie #Barbie #Ken

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...