Vzniká pokračovanie filmu Moja tučná grécka svadba! Hlavná hrdinka? Vyzerá lepšie ako pred 20-timi rokmi

Komédia Moja tučná grécka svadba si v roku 2002 získala fanúšikov po celom svete, film dokonca získal nomináciu na Oscara v kategórii najlepší scenár.

27.06.2022 00:00
ohn Corbett  a Nia Vardalos Foto:
Herec John Corbett a Nia Vardalos na snímke z filmu Moja tučná grécka svadba (2002).
debata

Hlavnú ženskú rolu vydajachtivej Touly Portokalosovej si zahrala herečka Nia Vardalos. Nielen ona, ale celá jej rozvetvená grécka rodina, sa vráti k divákom už v tretej časti.

V roku 2021 Nia Vardalos prezradila, že jej scenár k filmu je dokončený. 59-ročná herečka sa prihlásila na Instagrame, kde sa fanúšikom prihovorila z hotelovej izby. Prezradila, že Moja tučná grécka svadba 3 sa už začala nakrúcať, štáb je práve teraz v Aténach.

zväčšiť Herečka  Nia Vardalos na zábere z roku 2021. Foto: Profimedia
vardalos Herečka Nia Vardalos na zábere z roku 2021.

Vardalos sa navyše postavila aj za kameru. „Hádajte, kto je režisér… Som to ja,“ veselo hlási sympatická tmavovláska do kamery, ktorej by na videu zverejnenom na Instagrame vek 59 rokov hádal málokto. Scenáre k všetkým trom filmom má na konte práve ona. Na režisérsku stoličku sa neposadila po prvý raz, na konte má v tejto pozícii komédiu I Hate Valentine's Day. V nej si zahrala spolu s jej hereckým partnerom z filmu Moja tučná grécka svadba, s Johnom Corbettom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nia Vardalos (@niavardalos)

Tretia časť obľúbenej komédie sa bude točiť okolo skúšok a trápenia s láskou v rodine Portokalosovcov.

V prvej časti si herečka zahrala ako 39-ročná, aktuálne má o 20 rokov viac. Po jej boku nechýba ani jej manžel, ktorého stvárňuje John Corbett (61). Ten si, mimochodom, zahral výraznú rolu v seriáli Sex v meste, kedy sa z neho stal Aidan, jeden z nápadníkov hlavnej hrdinky v podaní slávnej Sarah Jessicy Parkerovej.

Druhá časť komédie sa k divákom dostala v roku 2016. Smutnou správou je, že herec, ktorý hral rolu otca hlavnej hrdinky Touly, Michael Constantine, sa už pred kamery nepostaví. V roku 2021 zomrel vo veku 94 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Moja tučná grécka svadba

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...