Toto by každá stará mama nespravila! Urobte z môjho vnuka nového Bonda, žiada babička Milesa Tellera

Herca Milesa Tellera mohli (a stále môžu) diváci vidieť v pokračovaní filmu Top Gun s podtitulom Maverick, kde stvárnil druhú hlavnú mužskú rolu po Tomovi Cruisovi. Jeho stará mama by ho však najradšej videli v omnoho slávnejšej úlohe.

03.07.2022 00:00
Miles Teller Foto:
Herec Miles Teller prišiel predstaviť film Top Gun: Maverick oblečený v kombinácii z dielne DIOR.
debata

Leona Flowers, ako znie občianske meno starej mamy 35-ročného herca, sa na Twitteri prihlásila ku kampani na podporu jej vnuka pre obsadenie do úlohy agenta 007.

„Hľadajú herca, ktorý by nahradil Daniela Craiga v ďalších filmoch s agentom 007. Myslím si, že môj vnuk, Miles Teller, už dokázal, že má všetko, čo hľadajú – talent, vzhľad, silu, svetovú popularitu a áno, je aj cool. On môže byť ten týpek. Nebol by skvelý,“ tweetovala pod prezývkou Mup the Queen Tellerova príbuzná.

Herec Tom Cruise zdraví fotografov na premiére...
Zľava: Herci Greg Tarzan Davis, Glen Powell,...
+8Herec Tom Cruise sa zdraví s juhokórejskými...

Na jej otázku prišlo mnoho odpovedí prostredníctvom tweetov, pričom niektoré tvrdili, že Teller nemôže byť Jamesom Bondom, keďže nie je rodený Angličan. Aj na to však mala Leona Flowers odpoveď. „Môže byť, čím len chce. Vyštudoval herectvo, ktoré zahŕňa množstvo prízvukov. Bol by skvelý,“ odkázala ešte.

Tom Cruise (vľavo) a Miles Teller Čítajte viac Jačiaci dav vítal hviezdy v Soule! Cruise či Teller neskrývali nadšenie, ale kam sa podela Connelly...?

Samotný herec sa ku aktivite svojej starej mamy nevyjadril – je však pravdepodobné, že ak by podobnú ponuku dostal, asi by neodmietol. Rola agenta 007 urobili hviezdy zo všetkých jej predstaviteľov, hoci zároveň je pre hercov aj istou nálepkou pre budúcnosť.

VIDEO: Top 7 bondovských pesničiek

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #James Bond #stará mama #Miles Teller

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...