Natalie Portman o práci na hite leta: Cítila som sa ako outsider a veterán v jednom

Už niekoľko dní sa premieta v kinách a je veľmi pravdepodobné, že zo štvrtého filmu o Thorovi bude hit leta. Veľký priestor v ňom tentoraz dostali po boku hlavného hrdinu ženské predstaviteľky.

07.07.2022 00:00
Natalie Portman Foto: ,
Herečka Natalie Portman prišla na londýnsku premiéru v looku Dior.
debata

Tvorcovia ešte pred premiérou sľubovali veľkolepý návrat postavy Jane – veľkej lásky ústredného hrdinu, vedkyne, ktorá sa však v novom príbehu predstavuje tiež ako superhrdinka. Herečka Natalie Portman, ktorá ju stvárnila, sa priznala, že mala pred štartom nakrúcania zmiešané pocity.

Režisér Taika Waititi a jeho partnerka Rita Ora...
Herečka Tessa Thompson pózuje fotografom v...
+11Tenistka Serena Williams na slávnostnej...

V rozhovore pre Vogue Australia sa americko-izraelská hviezda priznala, že sa cítila byť trošku odstrčená, keď do projektu prichádzala. „Je to zvláštne, ak je niečo veľmi známe, ale zároveň ste tam taký nováčik,“ uviedla Portman. „Chris, Tessa a Taika (pozn. red. Chris Hemsworth, Tessa Thompson a Taika Waititi) spolupracovali už na filme Ragnarok, a to tak úspešne… Čiže to bolo, akoby sa všetci znova stretli a ja som bola ten nováčik, ktorý sa snažil prísť na to, ako zapadnúť,“ pokračovala 42-ročná herečka.

zväčšiť Zľava: Herečka Tessa Thompson, režisér Taika... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Tessa Thompson, režisér Taika Waititi a herečka Natalie Portman Zľava: Herečka Tessa Thompson, režisér Taika Waititi a herečka Natalie Portman spoločne pózujú fotografom.

Na dresu svojich kolegov však nešetrila chválami. „Sú to tiež tí najmilší ľudia. Chrisa a Tessu dobre poznám z predchádzajúcej spolupráce, tiež som predtým dvakrát točila filmy o Thorovi. Takže v tomto svete bolo zároveň veľa známeho, komfortu, ale bola to taká zvláštna zmes veterána a nováčika zároveň," dodala ešte herečka, ktorá si vraj výborne sadla najmä so svojou kolegyňou Tessou Thompsonovou.

Pom Klementieff, Natalie Portman a Tessa Thompson Čítajte viac Síce bez Thora, ale premiéru ovládli hromovo... Portman ako španielska kráska v mini, Ora len v sieti z kryštálov

Tá vo filme stvárnila opäť Valkýru, pričom chémia medzi dvojicou ženských predstaviteliek je podľa recenzentov jedným z najsilnejších momentov štvrtého filmu. Ten sa dočkal v utorok aj londýnskej premiéry, na ktorej síce chýbal Chris Hemsworth, no ženské predstaviteľky prišli všetky. Galériu si pozrite vyššie.

Video
VIDEO: Pauhofová s manželom, aj krásne ‚princezné‘ v civile! Zakliata jaskyňa má za sebou veľkú premiéru

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Natalie Portman #nakrúcanie #pocity

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...