Krásna Brie Larson v Disneylande! Má to dôvod, fanúšikovia Marvel sveta sú vo vytržení

Parížsky zábavný park Disneyland má novú časť venovanú komiksovým superhrdinom z dielne štúdia Marvel.

12.07.2022 09:41
Brie Larson Foto:
Herečka Brie Larson (predstaviteľka postavy Captain Marvel) sa osobne zúčastnila na otvorení špeciálnej sekcie parížskeho Disneylandu venovanej hrdinom Marvel univerza.
debata

Jej predstavenie počas uplynulého víkendu sa nemohlo odohrať adekvátnejšie. Do Paríža totiž pricestovala herečka Brie Larson, ktorá stvárnila postavu Captain Marvel a tiež Iman Vellani, predstaviteľka hrdinky seriálu Ms. Marvel – jedného z posledných projektov, ktoré odpremiérovala v rámci vlastnej frančízy streamovacia spoločnosť Disney +.

Obe dámy doplnila ešte herečka Pom Klementieff, aby sa spoločne postavili pred objektívy a podporili otvorenie celkom novej sekcie parížskeho Disneylandu. Pozornosť strhla na seba najmä Larson, mimochodom držiteľka Oscara, ktorá vyzerala čarovne a tak trochu superhrdinsky v kreácii Oscar de la Renta s dlhým plášťom so zlatou výšivkou.

Hoci trio dám slávnostne uviedlo novú časť zábavného parku už v sobotu 9. júla, do bežnej prevádzky sa táto sekcia dostane až počas najbližšieho víkendu. Už počas uplynulej soboty a nedele sa ale mohli ľudia v parku stretnúť so Spidermanom, Thorom, Ironmanom aj ďalšími postavami známymi z filmov i kníh.

Brie Larson a jej partner Elijah Allan-Blitz Čítajte viac Kráska z Captain Marvel ako posila slávneho akčného hitu? Vin Diesel však zostáva tajomný

Park pripravil aj dve nové atrakcie spojené so superhrdinami. Jednou z nich je simulátor, v ktorom si návštevník nasadí špeciálne okuliare a v troch dimenziách zo svojich zápästí vystreľuje pavučiny ako Spiderman a bojuje proti zloduchom. Druhou je horská dráha s tematikou hrdinského tímu Avengers.

Spoločnosť Disney kúpila štúdio Marvel v roku 2009. Akčné filmy inšpirované komiksovými hrdinami Marvel sú často kasovými trhákmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Paríž #Marvel #Disneyland #Brie Larson

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...