Ružová jej pristane! Aha, krásna Reese Witherspoon aj po 20 rokoch zvládne imidž pravej blondínky

Náhoda či istým spôsobom pocta? Nech už je to jedno alebo druhé, s porovnávaním s jedným zo svojích najslávnejších charakterov musela Reese Witherspoon počítať.

13.07.2022 00:00
debata
Herečka Reese Witherspoon na premiére v kreácii... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
NY Premiere of "Where the Crawdads Sing" Herečka Reese Witherspoon na premiére v kreácii Emilia Wickstead.

Keď sa 46-ročná hollywoodska hviezda, herečka a producentka objavila na premiére novinky Where the Crawdads sing, obliekla si na seba šaty výraznej ružovej farby. Model od britskej dizajnérky Emilie Wicksteadovej doplnili zlaté sandáliky a plavé predĺžené mikádo, nechýbal ani povestný úsmev do objektívu a srdečná komunikácia, ktorou je americká hviezda povestná.

Zľava: Harris Dickinson, Daisy Edgar-Jones a...
Zľava: Herci Taylor John Smith, Reese...
+6Herečka Karen Pittman.

Niet teda divu, že sa okamžite objavili porovnania s jej postavou vo filmoch Pravá blondínka, kde sa držiteľka Oscara obliekala takmer výhradne do ružovej farby a vždy pôsobila bezchybne upravená a usmiata.

Italy Rome Film Fest Eternals Red Carpet Čítajte viac Angelina sa odviazala na koncerte s dcérou Shiloh! V Ríme si užili koncert Maneskin (VIDEO)

Od nakrútenia prvého filmu, ktorý vzal kiná útokom a pre Witherspoonovú splnil čiastočne aj úlohu zlomového momentu v kariére, uplynulo 21 rokov. Dnes je herečka mamou troch detí a stále jednou z najobsadzova­nejších herečiek Hollywoodu. Okrem hereckej kariéry sa však posledné roky vrhla aj na produkovanie projektov, ktorým verí, alebo ktoré majú pre ňu špeciálnu emocionálnu hodnotu.

zväčšiť Herečka Daisy Edgar-Jones vo filme Where the... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Daisy Edgar-Jones Herečka Daisy Edgar-Jones vo filme Where the Crawdads Sing stvárnila titulnú rolu. Na premiéru prišla v kreácii Gucci.

K nim by mal patriť aj film, ktorý vznikol na základe bestselleru od Delie Owensovej a ktorého knižná predloha sa s počtom 12 miliónov predaných výtlačkov zaradila medzi najlepšie predávané knihy vôbec. Hlavnú rolu v snímke stvárnila britská herečka Daisy Edgar-Jones, ktorá na slávnostnej premiére nechýbala – rovnako ako jej mužskí kolegovia Harris Dickinson a Taylor John Smith. Viac si pozrite v galérii.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Reese Witherspoon #Pravá blondínka #Daisy Edgar-Jones

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...