Oči pre plač? Ale kdeže! Selena síce nemá nomináciu, ale pozrite sa, takto žiari...

Prekvapenie, šok, dokonca hnev vyvolalo ohlásenie nominácií na televízne ceny EMMY medzi fanúšikmi Seleny Gomezovej. Asi chápete, že dôvodom bolo, že sa žiadnej nedočkala.

14.07.2022 00:00
Selena Gomez Foto:
Herečka a speváčka Selena Gomez sa deň pred vyhlásením nominácií EMMY zúčastnila na akcii v talianskom Miláne na podporu vlastnej kozmetickej línie. Oblečená od hlavy po päty v značke Prada.
debata

Samozrejme, nominácie na herecké ceny sa nerozdávajú len tak na počkanie – v prípade Gomezovej sa však mesiace dopredu špekulovalo o tom, že jednu získať určite musí a že by teoreticky mohla získať aj sošku. To všetko vďaka jej seriálovému projektu Only Murders in the Building, v ktorom podľa viacerých kritikov doslova excelovala.

boj o moc, Čítajte viac Nomináciám na ceny Emmy vládne Boj o moc, bodovala aj Hra na kalmára

Nuž, z nominácie napokon nebolo nič, ale Selena Gomez zjavne nestráca úsmev z tváre. Dvadsaťdeväťročná Američanka sa vrhla do množstvo projektov, s ktorými sa jej meno spája aktuálne. Iba deň pred vyhlásením nominácií na televízne ceny sa Selena osobne zúčastnila na akcii v Miláne, aby tam podporila vlastnú líniu kozmetiky pod názvom Rare Beauty. Usmiata, oblečená v kombinácii zelenej košeľovej blúzky a pruhovanej minisukne z dielne značky Prada – niet divu, že pritiahla pozornosť fanúšikov aj médií.

Selena Gomez počas koncertu v  Staples Center v...
Selena Gomez sa na akcii objavila v kreácii...
+11Selena Gomez v New Yorku.

Okrem podnikania v priemysle so ženskou krásou sa bývalá partnerka speváka Justina Biebera stále venuje aj herectvu. Konieckoncov, práve projekt Only Murders in the building sa dočkal úspechu od divákov a po nedávnej premiére druhej série už tvorcovia potvrdili, že nakrútia aj tretiu. Aj v nej by sa malo vrátiť pred kamery ústredné trio – teda okrem Seleny Gomezovej aj dvojica ostrieľaných hercov Steve Martin a Martin Short.

Selena Gomez Čítajte viac Selena Gomez úplne žiari! Najprv poklony od Britney, potom štýlovou kráskou na akcii

V zozname nominácií EMMY sa tento rok neocitlo viac hereckých mien, ktorých absencia je pre fanúšikov prekvapením či sklamaním. Nomináciu napríklad nezískali herečky Sadie Sink a Millie Bobby Brown zo seriálu Stranger Things, aj napriek predpokladom. Rovnako obišli hlasujúci aj herečku Mandy Mooreovú zo seriálu This is us, ktorej výkon nadchol najmä v ostatnej sérii.

Video
VIDEO: Selena Gomez sa trblietala na červenom koberci: Ďalší ukážkový look?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #nominácia #Selena Gomez #Emmy #Prada

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...