Svarinská s tehotenským bruškom, Holubová v kazajke! Hviezdne tváre lákajú na Striedavku

Dočkala sa! Teda minimálne na filmovom plátne si herečka Kristína Svarinská mohla vyskúšať tehotenstvo. Kto je otcom?

16.07.2022 02:00
Kristína Svarinská Foto:
Herečka Kristína Svarinská na zábere z komédie Striedavka.
debata

Slovenská herečka a hviezda ostatnej série tanečnej šou Let's Dance získala rolu v česko-slovenskej komédii Striedavka, kde jej scenár prisúdil tehotenstvo s obľúbeným českým hercom Martinom Hoffmanom. Film Striedavka sa snaží s nadhľadom opisovať problémy a úskalia striedavej starostlivosti o deti, pričom do hry vstupuje aj Hoffmanova bývalá manželka v podaní Jitky Čvančarovej či herci Jiří Vyorálek a Anna Polívková. Všetci sa striedavo starajú o päť detí a jednu babičku s Alzheimerom v podaní Evy Holubovej.

Kristína Svarinská v tanečnej súťaži Let´s Dance.
Kristína Svarinská a Marek Klič v 5. kole Let's...
+4Kristína Svarinská a Marek Klič  počas 2. kola...

„Myslím si, že vo všeobecnosti sa život a vzťahy naplánovať nedajú a že takáto snaha môže pôsobiť skôr komicky. Organizácia praktických vecí je však celkom dôležitá, pretože eliminuje zmätok, ktorého dôsledkom je často zúfalá a zlá improvizácia,“ vyjadril sa herec Martin Hofmann, ktorý v komédii Striedavka stvárnil najväčšieho plánovača, ragbyového trénera Honzu.

zväčšiť Oficiálny plagát ku komédii Striedavka. Foto: BONTONFILM
STRIEDAVKA FINALNY PLAGAT Oficiálny plagát ku komédii Striedavka.

Ragby zohráva vo filme pomerne dôležitú úlohu a vďaka natáčaniu sa s týmto netradičným športom bližšie zoznámili aj herečky Anna Polívková a Jitka Čvančarová, ktoré si zahrali členky ženského ragbyového družstva. „Na nakrúcaní ma asi najviac bavilo ragby. Boli tam s nami skutočné hráčky a dokonca plánujem, že by som si s nimi išla niekedy zatrénovať,“ prezradila Anna Polívková.

kristina mensia foto cinemart Čítajte viac Kristína Svarinská - dáma, čo cestuje sama

„A čo bolo na natáčaní najhoršie? Tiež ragby,“ smeje sa herečka. „S Aničkou sme sa to chceli trochu naučiť hrať, aby sme vo filme nepôsobili ako úplné polená,“ dopĺňa svoju hereckú kolegyňu Jitka Čvančarová, podľa ktorej bolo nakrúcanie športových scén náročné, ale napriek tomu si ich užili: „Natáčali sme v noci, pršalo, teplota klesla už naozaj blízko k nule a my sme sa v totálne premočených dresoch šmýkali po trávniku. Ja však dobrodružstvá tohto typu milujem.“

zväčšiť Herečka Kristína Svarinská na zábere z komédie... Foto: BONTONFILM
Z nataceni -Eva Holubova a Kristina Svarinska Herečka Kristína Svarinská na zábere z komédie Striedavka.

Hoci Slovenka Kristína Svarinská sa scénam s ragby vyhla, užila si dostatok nakrúcania s falošným tehotenským bruškom a napríklad aj scénu, kde do nemocnice cestuje s babičkou Holubovou spútanou vo zvieracej kazajke po tom, čo jej praskla plodová voda.

Komédiu Striedavka natočil skúsený a vážený režisér Petr Nikolaev. Za sebou má veľké, výpravné filmy ako Lidice či Príbeh kmotra, ale preslávil sa aj populárnou a nesmrteľnou komédiou Báječná léta pod psa. V tej sa striedajú komické momenty s tými vážnejšími zo života a podobne komplexný by mal byť aj jeho najnovší film. „Striedavka je komédia, ale chceli by sme v nej zachytiť rozličné emócie, nemala by to byť len zábava za každú cenu. Svojou náladou by sa film mal podobať napríklad snímke Báječná léta pod psa,“ uviedol režisér. Na Slovensku bude mať film premiéru 28. júla.

Video
VIDEO: Pozrite si trailer k filmu Striedavka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #nakrúcanie #Kristína Svarinská #Jitka Čvančarová #Eva Holubová #Martin Hoffman #Striedavka

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...