Kolegyne z hitu Ted Lasso laškujú pred objektívmi. Osud seriálu? Jedna z nich tuší...

Možno nie každý čakal, že zo seriálu, ktorý napísal hollywoodsky herec bude hit. V prípade projektu Ted Lasso, pod ktorým je podpísaný Jason Sudeikis, sa to však podarilo. A projekt zmenil život mnohým hercom.

21.07.2022 00:00
Hannah Waddingham (vľavo) a Juno Temple Foto: ,
Herečky Hannah Waddingham (vľavo) a Juno Temple spoločne na špeciálnom premietaní seriálu Ted Lasso.
debata

V Beverly Hills sa v utorok konalo špeciálne premietanie niekoľkých epizód projektu z produkcie Apple TV, ktorý si získal srdcia divákov po celom svete. Hoci samotný Sudeikis na podujatí chýbal, zastúpilo ho hneď niekoľko kolegov.

Herečka Hannah Waddingham a jej kolegyňa a kamarátka Juno Temple si zjavne užívali fotenie a pózovanie pred kamerami. V jednom momente vysoká blondínka Hannah privinula na svoju hruď drobnú útlu Juno, pričom mladšia z dvojice následne upozornila na kypré proporcie svojej kolegyne. Spoločné laškovanie a zábavu pred objektívmi si dvojica očividne užívala.

Herečka Juno Temple  na premietaní seriálu Ted...
Herečka Sarah Niles.
+4Herečka Hannah Waddingham v elastických šatách...

Medzi prítomnými hercami sa objavil napríklad aj Brett Goldstein, ktorý v seriáli stvárňuje bývalého profesionálneho futbalistu Roya Kenta. Táto rola prihrala Goldsteinovi množstvo nových fanúšikov a pomohla mu napríklad aj k nedávnej drobnej úlohe, ktorú si strihol vo štvrtom filme zo série o Thorovi.

Herečka Juno Temple (vľavo) a Brett Goldstein... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Juno Temple (vľavo) a Brett Goldstein Herečka Juno Temple (vľavo) a Brett Goldstein spoločne na špeciálnom premietaní seriálu Ted Lasso.

Tvorcovia seriálu Ted Lasso už naznačili, že tretia séria, ktorá sa momentálne nakrúca v Londýne, bude poslednou. Herečka Hannah Waddingham však už naznačila, že možno Jason Sudeikis, ktorý stvárňuje sympatického trénera Lassa, zmení názor.

„Neustále sa ho na to pýtam. A naposledy mi odpovedal: Myslím, že áno. Zatiaľ,“ opísala Waddingham. Naznačila tiež, že by si rada svoju postavu Rebeccy ešte zahrala. „Milujem Rebeccu. Je moja spoločníčka, je moja kamoška. Zbožňujem každý centimeter tej postavy, ktorú Jason pre mňa stvoril. Bude mi chýbať ako kamarátka,“ citoval 47-ročnú herečku portál E!News.

Video

VIDEO: Herečky Hannah Waddingham a Juno Temple spoločne na premietaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premietanie #popularita #Ted Lasso #Hannah Waddingham #Juno Temple

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...