Alžbete Stankovej ide v Čechách karta! Ďalšia seriálová rola

Alžbeta Stanková sa stala nielen súčasťou seriálu Polda, už nakrúca horúcu novinku pre Primu.

25.07.2022 00:00
Herečka Alžbeta Stanková. Foto:
Herečka Alžbeta Stanková.
debata

Ako sme na stránke Pravda.sk informovali pred časom, tvorcovia seriálu Polda, ktorého premiérové epizódy prináša vždy v sobotu večer na slovenské obrazovky televízny kanál Prima PLUS, dali dvojicu Stanková-Matásek pred kamerou dohromady po dlhých 10-tich rokoch.

Ale slovenská rodáčka sa už pustila aj do nového projektu. Televízia Prima začala natáčať dlhodobý seriál s názvom Dobré správy, ktorý dá divákom možnosť nahliadnuť do zákulisia televízneho sveta. Seriál, ktorý na Slovensku ponúkne kanál Prima PLUS, zaujme hereckým obsadením i pohľadom na dianie za kamerami.

kolesárová Čítajte viac Motorka či zbraň? Čo bolo pre Janu Kolesárovú väčším problémom v seriáli Polda?

"Prvýkrát hrám postavu, ktorá je môjmu naturelu najbližšia. Bára je veľmi milé dievča, je z dediny a pre miestnu televíziu točí reportáže. Zhodou okolností sa dostane na stáž do Dobrých správ, a tým všetko začne. Je veľmi cieľavedomá, nesmierne ju to baví a myslím, že sa dostane ďaleko,“ prezrádza na svoju postavu hlavná hrdinka Natália Halouzková, ktorá bude partnerkou Vladimíra Polívku.

Každá spravodajská stanica má svoju ústrednú moderátorskú dvojicu a v Dobrých správach to bude Sára Rýchlíková (Mona Fiedlerová) a Jan Fanta (Šimon Polanský) – všetkými milovaná a najobľúbenejšia moderátorská dvojica na obrazovke.

Dobré správy, pre ktoré bolo postavené špeciálne televízne štúdio, sa natáčajú v ateliéroch v pražských Holešoviciach, a rozhodne nebudú ochudobnené o ďalšie televízne profesie, o ktoré sa postarajú – hodinová manželka Alžbeta Stanková (Hermína Hesová), rosnička Mirek Šimůnek (Marián Tleskač) Jan Komínek (Tadeáš Tyl) a Tomáš Weber (Tobiáš Tyl), Igor Chmela (Karel Kunc) so svojou talkshow Hosť Karla Kunca, produkčný Vladimír Polívka (Ondřej Toman), maskér Míra Nosek (Julda Kmoch) alebo bývalý vojnový reportér Vojtěch Vodochodský a mnoho ďalších.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alžbeta Stanková

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...