Posledná epizóda po 37 rokoch! Fanúšikovia šalejú, vráti sa krásna Margot Robbie aj Kylie Minogue

Fenomén a jeden z najdlhšie vysielaných seriálov vôbec. Austrálsky projekt Susedia sa dočká úplne poslednej epizódy nabitej hviezdami.

28.07.2022 09:28
LA Premiere of "The Suicide Squad" Foto: ,
Herečka Margot Robbie prišla na premiéru snímky The Suicide Squad v kreácii Chanel.
debata

Seriál Susedia sa vysielal presne 37 rokov a vyrástlo na ňom niekoľko generácií divákov. Nielen tých. Austrálska „soap opera“, ako často médiá Susedov označujú, zrodila aj množstvo hviezd. Práve v jeho epizódach totiž začínali svoju kariéru speváčky či herečky a herci, pričom niektorým z nich sa podaril skutočný prelom vo svete šoubiznisu a v rámci medzinárodnej kariéry.

Jednou z takýchto hviezd je aj austrálska herečka Margot Robbie, ktorá v seriáli účinkovala v rokoch 2008 až 2011. Blondínka, ktorá aktuálne nakrúca v Hollywoode projekt Barbie, by sa mala objaviť aj v celkom záverečnej epizóde seriálu – naplánovanej na štvrtok 28. júla.

Speváčka Kylie Minogue sa prišla pozrieť na... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Britain ABBA Premiere Speváčka Kylie Minogue sa prišla pozrieť na koncert ABBA Voyage v Londýne.

Tridsaťdvaročná hviezda hitov ako Vl z Wall Street či Vtedy v Hollywoode však nebude jedinou slávnou tvárou, ktorá prisľúbila účasť v emotívnej rozlúčke austrálskeho televízneho hitu. Potvrdená je napríklad aj speváčka Delta Goodrem, herec Jesse Spencer či dvojica Kylie Minogue a Jason Donovan.

Áno, seriál Susedia (Neighbours) stál aj pri zrode svetovej kariéry dnes 54-ročnej Minogueovej a jej kolegu, s ktorým v časoch najväčšej slávy spoločne naspievali aj hit Especially for you. Ktohovie, možno práve ten zaznie aj v záverečnej epizóde televízneho kultu.

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #susedia #Kylie Minogue #Margot Robbie

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....