Vica Kerekes strieda postavy a ich životy: Niekedy sa mi zdá, že som na svete už sto rokov

Zahrať si negatívnu postavu je vraj snom každého herca či herečky. Nedávno sa splnil aj známej slovensko-maďarskej herečke, ktorá žije a pracuje najmä v susednom Česku. Vica Kerekes si to naplno užila.

22.08.2022 09:20
Vica Kerekes Foto:
Herečka Vica Kerekes stvárnila hlavnú negatívnu postavu vo filme Indián. Na snímke s Martinom Myšičkom.
debata

„Tento scenár má pre mňa zmysel aj vďaka tomu, že sa v ňom stretávajú rôzni ľudia a ich názory. Niektorí chcú hlavne kariéru, úspech a peniaze, a potom je tu zase iná skupina ľudí, ktorí život chcú prežiť inak. A dôležité pre nich je to, že na svete nie sú sami. A to sa mi práve veľmi páčilo, že v scenári dochádza k stretu týchto dvoch svetov,“ prezradila Kerekes.

Ryšavka stvárnila postavu finančnej riaditeľky Jany a jej partnerom vo filme je Martin Myšička. „Hneď na začiatku mi tvorcovia povedali, že budem hlavnou negatívnou postavou. A to ma neskutočne potešilo, pretože som ich veľmi nehrala. Často sa hovorí, že hrať kladnú alebo sympatickú postavu nie je taká výzva, takže ja som sa na túto úlohu nesmierne tešila,“ uviedla Kerekes, ktorá si vďaka hraniu už mohla zažiť veľa iných životov.

Vica Kerekes Čítajte viac Kotrmelec z rakvy! Vica Kerekes si pri ňom privodila nepríjemné zranenie

„Niekedy mám vďaka tomu pocit, že som na svete už snáď najmenej sto rokov,“ priznáva s tým, že si práve negatívnu rolu naplno vychutnáva. „Je pre mňa veľmi dôležité, aby som našla pravdu tej danej postavy. Musím sa do nej hlavne absolútne prevteliť, a nie ju odsudzovať. Snažím sa vžiť sa do jej situácie a pochopiť, prečo tak premýšľa,“ dodala herečka.

V novej snímke nazvanej Indián sa okrem Kerekesovej a Myšičku objaví aj herec Karel Roden, Jaromír Dušek či Slováci Lukáš Latinák a Juraj Kemka.

VIDEO: Šarmantná, nezameniteľná a temperamentná – Zdena Studenková

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #rola #Vica Kerekes #negatívna rola #Indián

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...