Seriál, zábavná šou a potom... krásna doktorka z Druhej šance si zahrá s Monicou Bellucci

Nová televízna sezóna je už za dverami a viac než často z nej bude znieť jedno meno - Lívia Bielovič. Pôvabnú rodáčka z Prešova budú môcť diváci vidieť vo viacerých projektoch.

28.08.2022 00:00
debata
Video

VIDEO: Herečka Lívia Bielovič o svojich nových projektoch, ale aj o tom, či sa nebojí, že zachvíľu bude „vyskakovať aj z chladničky“.

Hoci výpočet postáv na televíznej obrazovke je v prípade Lívie už bohatý, najviac asi zaujala jednou z posledných – lekárkou a riaditeľkou nemocnice v seriáli Druhá šanca. Nová séria sa bez Bielovičovej nezaobíde, ale televízni diváci sa môžu tešiť aj na celkom inú polohu ryšavky – prijala totiž ponuku na účinkovanie v zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome.

Dievcata z Dubaja premiera G. Ruman Drobova J. Alagic Vrbovska Čítajte viac Poľská erotika podľa skutočného príbehu? Zlákala Alagič Vrbovskú aj krásku z Druhej šance. Tá by v nej pokojne mohla hrať!

„Moje pocity sú zatiaľ fantastické, ale zároveň aj zmiešané,“ prezradila pred kamerou TV Pravda herečka. „Cítim obrovský rešpekt, pretože je to pre mňa obrovská výzva. Musím naraz tancovať, spievať, pamätať si kroky, pamätať si text a aj to odprezentovať tak, aby som toho interpreta čo najdôveryhodnejšie odinterpretovala. Takže je to náročné. Ale vždy som to chcela zažiť, priznám sa,“ doplnila Lívia Bielovič.

zväčšiť Lívia Bielovič v seriáli Druhá šanca. Foto: Markíza
Lívia Bielovič Lívia Bielovič v seriáli Druhá šanca.

Tvár projektov ako Modrý kód, ZOO či Ultimátum má skúsenosti s tancom, keďže osem rokov sa venovala baletu a spev tiež nie je pre ňu neznáma. Ako prezradila v našom videu, chystá práve svoj debutový album s renomovaným hudobníkom Eugenom Botošom, ktorého skladbu si nedávno na výberový album vybral aj americký raper Jay-Z. Najistejšie sa však cíti asi práve v herectve.

druhá šanca-koláž Čítajte viac Je nádherná, ale Koleník na ňu celkom zabudol! V Druhej šanci to ženské hrdinky nemajú ľahké

O tom, že talent slovenskej rodáčky dokážu oceniť aj v zahraničí, svedčí aj ponuka na nakrúcanie česko-francúzskeho projektu. „Nakrúcať budeme na jar roka 2023,“ uviedla Lívia Bielovič a prezradila aj mená mimoriadne slávnych hereckých kolegov, ktorí sa v snímke objavia. „Hlavná rola Adrien Brody, Monica Bellucci a Gerard Depardieu a ja za slovenskú stranu. Osobne pán producent bol za mnou a konzultoval so mnou záväzky a že by bol rád, keby som prijala rolu v tomto filme,“ vysvetlila herečka, ktorá sa v minulosti objavila aj v koprodukčnom seriáli 12 opíc.

Viac o tom, ako vníma svoje účinkovanie v šou Tvoja tvár znie povedome, ale aj o tom, či sa nebojí, že sa divákom opozerá v množstve projektov, hovorila Lívia Bielovič v našom videu. Pozrite si ho vyššie.

Herečka Zuzana Šebová sa v jesennej televíznej...
Riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.
+41Moderátorka Kveta Horváthová (v strede) v...
ján koleník, druhá šanca, Čítajte viac Ján Koleník: Žil som iba pre prácu, potrebujem viac času pre seba
debata chyba
Viac na túto tému: #druhá šanca #nakrúcanie #Monica Bellucci #Tvoja tvár znie povedome #Lívia Bielovič

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...