Z Markízy do RTVS! Martina Zábranská ako moderátorka novej šou, štartuje už o pár dní

Spojenie vedomostí, šikovnosti, ale aj šťastia. Na obrazovky RTVS prichádza veľká šou pre žiakov základných škôl a osemročných gymnázií Naj škola 2023.

05.09.2022 00:00
RTV07397 Foto:
Martina Zábranská ako moderátorka šou Naj škola 2023.
debata

Každý slovenský okres má v novej zábavno-vedomostnej súťaži svoje želiezko v ohni a na konci školského roka, v júni 2023, spoznáme držiteľov titulu Naj škola a tiež finančnej výhry 10 000 eur. Moderátorkou a kvízmajsterkou šou bude Martina Zábranská, ktorej pomáhajú aj Peter „Expl0ited“ Altof a Milan „Mimo“ Ambróz. Prvá časť šou Naj škola sa na obrazovky Jednotky dostane už v sobotu 10. septembra o 9.30 h.

Veľkej súťaži predchádzalo internetové hlasovanie, v ktorom hlasovalo viac ako 100 000 ľudí. Tí vybrali 72 škôl ktoré sa súťaže zúčastnia. Každú jednu navštívil štáb relácie na čele s influencerom Expl0itedom. Prešli všetky okresy Slovenska. Školy tak mali možnosť ukázať a odprezentovať, prečo by práve tá ich mala byť naj. Následne sa počas nakrúcania vyraďovacích kôl v štúdiu RTVS v Mlynskej doline vystriedalo doposiaľ viac ako 2 000 detí z celého Slovenska.

Naj škola je pôvodný formát a zároveň veľká súťažná šou. "Divákov čaká veľmi zaujímavý program. Veľmi sa na Naj školu teším, neváhala som ani chvíľu a išla som do toho, lebo je to superprojekt, do ktorého sa zapojí celé Slovensko. Navyše je to zábavná a napínavá šou plná nečakaných momentov a skvelej energie,“ povedala moderátorka Martina Zábranská.

Meno sympatickej moderátorky zarezonovalo počas siedmej série šou Let's Dance, v ktorej sa predviedla ako moderátorka spolu s Viktorom Vinczem. Ale diváci, najmä tí detskí, ju mohli vidieť v novej rozprávke Zakliata jaskyňa, v ktorej si zahrala jednu z hlavných rolí. Na obrazovke RTVS ju mohli diváci vidieť v úspešnom seriáli Priznanie, kde si zahrala rolu Vanesy.

Video
Martina Zábranská ako moderátorka šou Naj škola...
Moderátorka šou Let´s Dance, herečka Martina...
+6Tvorcom sa podarilo trafiť ústredne duo. Chémia...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Martina Zábranská

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...