Porotkyňa ako rola? Ani náhodou, som presne takáto, vraví Zuzana Šebová

Na nedeľňajšej premiére ďalšej série populárneho programu Tvoja tvár znie povedome nechýbala ani herečka Zuzana Šebová. Uvidíme ju niekedy ako účinkujúcu na pódiu?

06.09.2022 00:00
debata
Video

VIDEO: Herečka Zuzana Šebová zdraví čitateľov Pravdy, ale nielen to nájdete vo videorozhovore – kliknite a pozrite si ho.

Ktohovie, možné je všetko, ale ako Šebová prezradila pre TV Pravda v rozhovore, zatiaľ podobné plány nemá. „Ponuku do Tvoja tvár znie povedome (TTZP) som dostala niekoľkokrát, ale necítim sa na to. Moje spevácke kvality nie sú až také, aby som bola spokojná s mojím výkonom. Cítim sa tam najlepšie ako porotkyňa,“ vysvetlila sympatická herečka.

Zuzana Sebova Čítajte viac Šebová oslávila 40! Čo ste o nej ešte nevedeli? Dozviete sa v našom VIDEU

Napriek tomu, že šou sa vrátila na obrazovky už siedmykrát, Šebová v nej dokáže stále objaviť niečo nové a „nepovedomé“. „Super je to, že sú tam zakaždým noví účinkujúci. Veď o tom to vlastne celé aj je. Aj som si hovorila, že či je možné, že ešte zoženú nových ôsmich ľudí, ktorí dokážu spievať a ktorí v tejto súťaži neboli. A fakt zohnali,“ uviedla s úsmevom Zuzana Šebová, ktorá v čase nášho rozhovoru mala za sebou už nakrúcanie dvoch epizód. „Myslím si, že sa vybrali naozaj výnimoční ľudia – takmer všetci vedia spievať, tancovať. My už máme za sebou nakrútené dve epizódy a sú úžasní. Som veľmi spokojná. Je sa na čo pozerať,“ konštatovala.

zväčšiť Herečka Zuzana Šebová sa v jesennej televíznej... Foto: TV Markíza
Zuzana Šebová Herečka Zuzana Šebová sa v jesennej televíznej sezóne objaví v novom seriáli Chatári.

Keďže je Šebová predovšetkým herečka, nevyhla sa ani otázke, či je pre ňu porotcovanie tiež tak trochu rolou. „Nie, v mojom prípade nie. Myslím si, že ma oslovili s tým, aby som bola prirodzená. Aby som bola taká, aká som. Som veselý typ, rada sa smejem, rada hovorím nejaké srandy. Taká, aká som v relácii, som aj normálne. A to by ani nebolo dobré, aby som sa tam štylizovala za niekoho iného. Presne na to mám svoje povolanie – to herecké,“ vysvetlila.

Dievcata z Dubaja premiera Livia Bielovic Čítajte viac Lívia Bielovič v Tvoja tvár znie povedome: Zo sprchy rovno za Lady Gaga! Tohto sa kráska bála najviac

V akom novom projekte ešte diváci Zuzanu Šebovú uvidia, sa dozviete, ak si pozriete naše video. Zuzana v ňom prezradila aj mená tých účinkujúcich v TTZP, ktorí jej zatiaľ najviac učarovali. Video si pozrite vyššie.

Herečka Zuzana Šebová sa v jesennej televíznej...
Riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.
+41Moderátorka Kveta Horváthová (v strede) v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #šoubiznis #program #porota #Zuzana Šebová #Tvoja tvár znie povedome

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...