Katie Holmes sa preslávila ako tínedžerka v seriáli Dawsovov svet! Čo môže podľa nej za jeho obrovský úspech?

Katie Holmes si zaspomínala na časy, ktoré si užívala pri práci na seriáli Dawsonov svet (Dawson's Creek), keďže herci sa pripravujú na oslavu 25. výročia slávneho tínedžerského seriálu.

12.09.2022 04:00
Katie Holmes Foto: ,
Herečka Katie Holmes na premiére filmu Alone Together v rámci festivalu Tribeca. V šatách Chloé.
debata

43-ročná herečka je známa vďaka úlohe Josephine ‚Joey‘ Potterovej zo spomínaného seriálu, v ktorom si zahrala po boku Jamesa Van Der Beeka ako Dawsona Leeryho a Michelle Williamsovej ako Jen Lindleyovej.

Katie trvá na tom, že „jednoduchosť“ seriálu sa podpísala pod obrovský úspech tohto projektu po celom svete. Holmes pre ET Online povedala: „Myslím si, že je to práve tá jednoduchosť. Je to o štyroch deťoch, ktoré sa snažia prísť na to, ako vyrásť. Bolo to predtým, než existovali telefóny a než sa svet skutočne zmenil. Takže je v ňom prvok, ktorý je veľmi nostalgický – až do určitej miery. Wow, už si ani nepamätám ten čas, kým sme nezačali neustále civieť na naše obrazovky,“ opísala krásna hnedovláska.

Katie Holmes Čítajte viac Našla Katie Holmes konečne lásku života? Nového priateľa už ukazuje verejne a pozrite sa, aká je zaľúbená!

Televízny seriál oslávi 25. výročie v januári s výročím pilotnej časti. Seriál sa dočkal šiestich sezón s celkovým počtom 128 epizód, kým sa v roku 2003 neskončil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katie Holmes

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...