Život na vidieku? Šebová si rada vyrazí na chatu, ale ideálne na konci Rače

Herečku Zuzanu Šebovú majú diváci určite v škatuľke komediálnej herečky. Po úspešnom projekte Horná Dolná, ale aj jej vystúpeniach v rôznych zábavných šou, sa vrhla do ďalšieho humorného projektu.

13.09.2022 01:00
debata
Video

VIDEO: Zuzana Šebová aj o novom seriáli Chatári.

Reč je o novinke pod názvom Chatári – komediálnom seriáli, ktorý by televízia Markíza mala uviesť už túto jeseň. „Je mi veľkou cťou, že môžem účinkovať v seriáli Chatári, ktorý je natočený podľa seriálu Osada. Bežal v Českej republike a bol veľmi úspešný. Preto som bola aj veľmi rada, keď som dostala ponuku v ňom účinkovať,“ komentovala pre Pravdu slovenská herečka, ktorá je jednou z dobre známych hereckých tvári projektu.

Herečka Zuzana Šebová sa v jesennej televíznej... Foto: TV Markíza
Zuzana Šebová Herečka Zuzana Šebová sa v jesennej televíznej sezóne objaví v novom seriáli Chatári.

Okrem nej sa medzi osadenstvom objaví napríklad aj Maroš Kramár, Diana Mórová či Helena Krajčiová a Marián Miezga. „Nakrúcame v krásnom exteriéri, je to celé aj veľmi vtipné – je nás tam šesť-sedem manželských párov – každý má svoju chatku, svoje problémy,“ vymenovala Šebová, ktorej scenár ako seriálového partnera (manžela) prisúdil herca Vladimíra Kobielskeho. „Máme spolu v seriáli dcéru, takže som si konečne vyskúšala, aké to je mať aj dcéru, nielen synov,“ skonštatovala so smiechom Šebová.

DSC06466a Čítajte viac Z drzej študentky krásna lekárka! Grétka z Nemocnice má za sebou desať rokov modelingu

Pri téme chatárstva sa, samozrejme, nevyhýba ani otázka, ako to vlastne má ona sama s týmto „česko-slovenským“ koníčkom odchodu z mesta na vidiek niekam do chatovej oblasti. „Som asi päťdesiat na päťdesiat. Úplne ďaleko od mesta a od centra by som žiť nevedela, ale veľmi dobre mi padne, ak si sem tam vybehneme. My sme si s manželom kúpili záhradu vzdialenú asi päť-šesť minút od nášho trvalého bydliska. Takže asi taký typ som. Potrebujem ísť na tú chatu, ale vôbec mi nevadí, že to je na konci Rače,“ so smiechom dodala Šebová.

Herečka Zuzana Šebová sa v jesennej televíznej...
Riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.
+41Moderátorka Kveta Horváthová (v strede) v...

Zvyšok rozhovoru, v ktorom hovorí aj o účinkovaní v šou Tvoja tvár znie povedome, si pozrite v našom videu vyššie. Mimochodom, vášnivou fanúšičkou chalupárčenia a chatárčenia je pre zmenu moderátorka Katarína Jesenská. O tom, ako vníma svoj chatársky koníček, čítajte tu.

Video

VIDEO: Chalupársky rituál Katky Jesenskej? Ten by ste na ňu netipovali

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #chata #Zuzana Šebová #Chatári

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...