Dvakrát som sa prešiel v trenkách a vyhral som Muža roka, zhodnotil svoj úspech Adam Bardy

Na službu u prezidentky v hodnosti kapitána či na súťaž Muž roka si zaspomína Adam Bardy ako hosť moderátora Jana Krausa.

14.09.2022 10:00
Mister MANHUNT 2014 Foto:
Adam Bárdy na zábere v súťaži Mister Manhunt 2014.
debata

V najnovšej epizóde Show Jana Krause moderátor privíta aj slovenského herca a modela Adama Bardyho – niekdajšieho slovenského „Muža roka“, ktorý bol donedávna členom čestnej stráže slovenskej prezidentky a ktorý tento rok obsadil druhé miesto v šou Let's Dance.

Herec Adam Bardy ako hosť v  Show Jana Krause.
Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii...
+6Adam Bardy v seriáli Druhá šanca.

„Slúžil som v hodnosti kapitána, takže som velil akciám,“ približuje svoju úlohu pri čestnej stráži a vyvracia moderátorovu predstavu, že stál hliadku pred palácom. Jana Krausa však zaujala aj jeho účasť v súťaži Muž roka. "Vy ste s tým začali, ale ja sa tým nikdy nechválim,“ opísal krásavec Bardy a pokračoval: "Ani neviem, koľko sa tam prihlásilo uchádzačov, ale finalistov bolo myslím desať. Bolo to niečo iné, než je u vás (v Čechách, pozn.), u nás je to to spojené so zdravým životným štýlom, športom a podobne. Dvakrát som sa prešiel v trenkách a vyhral som Muža roka. To mi trochu pootvorilo dvere do modelingu, ktorý robím doteraz,“ priblížil s úsmevom Bardy.

Celý rozhovor Krausa s Bardym si pozrite v premiérovej epizóde relácie Show Jana Krause na Prima PLUS už v stredu, 14. septembra o 20.15 h.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Bardy

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...