Zorka Hejdová vtipkuje o Love Island: Je to tam samá sexbomba, už tri týždne nejem

Pre slovenského diváka nie je úplnou neznámou, v roku 2013 moderovala spevácku súťaž Superstar. Česká moderátorka Zorka Hejdová však vtipkuje, že možno bude pre niektorých divákov "novou tvárou".

16.09.2022 02:00
debata
Video

VIDEO: So Zorkou Hejdovou o prípravách na Love Island aj sťahovaní sa s rodinou na Kanárske ostrovy.

Populárna tvár z televíznych obrazoviek, ale aj českého rádiového éteru sa už čoskoro predstaví ako moderátorka reality-šou Love Island. „Reality-šou som nikdy nerobila, takže je to pre mňa veľká výzva pracovať na tomto projekte. Mám rada na mojej práci, že sú stále predo mnou nové a nové výzvy a Love Island rozhodne vnímam ako posun,“ vysvetlila v rozhovore pre TV Pravda Hejdová.

zväčšiť Česká moderátorka Zora Hejdová sa vracia na... Foto: TV Markíza
Zora Hejdová Česká moderátorka Zora Hejdová sa vracia na slovenské televízne obrazovky, bude sprevádzať šou Love Island.

Na otázku, ako sa vlastne moderátorka dokáže pripraviť na formát reality-šou, reagovala s humorom. „Ako sa má človek cítiť? Tam je to samá bombshell (sexbomba), čiže už tri týždne nejem,“ vyhŕkla moderátorka, no potom už vážne dodala, že vlastne sa na nový formát v jej kariére nepripravuje.

Ella Ding Čítajte viac Svadba na prvý pohľad im prisúdila niekoho iného, skončili spolu! Zadaní účinkujúci si užívajú na pláži

„Bola som pravidelnou diváčkou prvej série, takže viem, do čoho idem. Niežeby to nevyžadovalo prípravu, ale veľa vecí sa bude riešiť až na mieste. Rada improvizujem a aj na to sa teším – na spontánnosť, čo sa tam bude diať a čo Love Island prinesie,“ zhodnotila.

Nakrúcanie sa odohráva na Kanárskych ostrovoch a Hejdová ako mama ročného synčeka vyriešila situáciu šalamúnsky. Ako? Aj to sa dozviete, ak si pozriete naše video so Zorkou Hejdovou vyššie. Šou Love Island štartuje od pondelka 19. septembra na Voyo a neskôr od utorka 20. septembra aj na obrazovkách televízie Markíza.

Herečka Zuzana Šebová sa v jesennej televíznej...
Riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.
+41Moderátorka Kveta Horváthová (v strede) v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reality-šou #súťaž #Love Island #Zorka Hejdová

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...