Svaly, tetovanie aj sexi krivky. Realitná maklérka, brankár či modelka - toto je 10 'lovcov lásky' z Love Island 2

Podobné reality šou sa tešia veľkej popularite za hranicami a zdá sa, že si našli aj slovenského a českého diváka. Dôkazom je aj druhá séria šou Love Island, ktorá štartuje o pár dní.

17.09.2022 00:00
Súťažiaci v Love Island 2 - zľava: Naty, Zbyněk... Foto:
Súťažiaci v Love Island 2 - zľava: Naty, Zbyněk a Hanka.
debata (1)

Desiatka mladých ľudí zo Slovenska aj Česka, päť žien a päť mužov sa už nejaký čas nachádza vo vile na Kanárskych ostrovoch, kde sa bude dva mesiace nakrúcať lokálna verzia svetovo populárnej šou. Do tohtoročnej desiatky sa prihlásili stovky záujemcov, pričom napokon televízie vybrali nasledujúcu zostavu, ktorú si môžete pozrieť v galérii.

Denisa je študentkou stomatológie, má 20 rokov...
Hanka pochádza z Ostravy a má 22 rokov....
+7Interiérová dizajnérka z Bratislavy Naty. Veľmi...

Nachádza sa v nej niekoľko modeliek, ktoré sa zjavne prezentujú tak trochu ako dračice. Modelka Hanka je Ostravy, Tina zase pochádza z Prahy a popri modelingu sa primárne živí ako maklérka v realitnej kancelárii. Ženskú zostavu doplnila napríklad aj študentky Sára či Denisa. Druhá menovaná sa môže pozrieť ostatným „na zúbky“ – študuje totiž stomatológiu. Päticu potom uzatvára Bratislavčanka Naty, ktorá sa venuje interiérovému dizajnu.

Futbalový a fitness tréner Kryštof má 27 rokov... Foto: David Raub
Love Island, druhá séria, súťažiaci Futbalový a fitness tréner Kryštof má 27 rokov a žije v Rumburku.

Spomedzi mužov zaujmú páni ako Zbyněk, ktorý je vraj veľmi plachým študentom a svoj osobný boj s hanblivosťou bude zvádzať práve na Kanárskych ostrovoch. Ostrieľanejší sú potom fitness a futbalový tréner Kryštof či Slovák Štefan, ktorý žil v USA a momentálne žije v Prahe. Päticu mužov uzatvárajú David a Jacob, jeden z českého Vyškova, druhý žijúci v Bratislave.

Ella Ding Čítajte viac Svadba na prvý pohľad im prisúdila niekoho iného, skončili spolu! Zadaní účinkujúci si užívajú na pláži

Moderátorkou televíznej šou sa stala Zorka Hejdová, ktorú si možno ešte niektorí diváci pamätajú zo Superstar, kde sa objavila po boku Romana Juraška. Zorka Hejdová o prípravách na šou porozprávala aj pre TV Pravda. Viac si pozrite nižšie v našom videu.

Video

VIDEO: Hejdová vtipkuje o Love Island: Je to tam samá sexbomba, tri týždne už nejem

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #súťažiaci #Love Island #Zorka Hejdová #hľadanie lásky

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...