Brychtovej upozornenie rozrušilo Dangla! To ti teda pekne ďakujem, reagoval

Jeseň "dorazila" aj do šou Milujem Slovensko. Akými pestovateľskými úspechmi, či skôr prehrami, sa pochválili Dangl a Vinczeová?

22.09.2022 00:00
Katarína Brychtová Foto:
Moderátorka Katarína Brychtová.
debata

Na súťažné tímy šou Milujem Slovensko „doľahla“ jeseň… A s ňou súvisí aj zber úrody. Moderátor šou Martin Nikodým začal pred kamerami jesennú tému. Ročné obdobie, ako on sám povedal, má rád, keďže ide o časť roka, kedy sa zberá úroda. O tom, čo sa kapitánom tímov podarilo, či skôr „nepodarilo“ pozbierať, sa rozprúdila živá diskusia. V nej Daniel Dangl priznal, že v jeho prípade sa o slovo prihlásil pestovateľský neúspech, keďže mu „uhynul“ orech, ktorý rástol v jeho záhrade. Reakcia súťažiacej Katky Brychtovej z jeho tímu ho však rozrušila: „Hovorí sa, že keď v záhrade vytneš orech, prinesie to nešťastie,“ povedala k tejto téme, na čo Dangl okamžite reagoval: „Tak to ti teda pekne ďakujem…“

Video
Zdroj: RTVS

Viac si pozrite vo videu (nižšie). Ako dopadlo jesenné súperenie tímov pod velením dvoch kapitánov – Dangla a Vinczeovej, si pozrite v premiérovej časti šou Milujem Slovensko v piatok o 20:30 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šou Milujem Slovensko

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...