Veľké priznanie! Prečo hereckí predstavitelia Penny a Leonarda tak dlho tajili svoju lásku?

Hviezda seriálu Teória veľkého tresku Kaley Cuoco (36) prezradila, že sa do svojho hereckého kolegu Johnnyho Galeckiho (47) zamilovala už na začiatku natáčania populárneho seriálu. Ten sa k divákom dostal v roku 2007 a na obrazovke sa udržal 12 sezón.

04.10.2022 11:55
penny 2013 Foto:
Kaley Cuoco a Johnny Galecki na archívnej snímke.
debata

„Ani som sa tým netajila. Mal takú neskutočnú charizmu,“ cituje magazín Vanity Fair z novej knihy o populárnej sérii. Obaja boli v čase štartu nakrúcania v iných vzťahoch, ale sexi blondínka si nevedela pomôcť, iskra z jej strany preskočila. "Keď som zistila, že sa na mňa inak pozerá aj on, pomyslela som si, že to bude problém.“

zväčšiť Teória veľkého tresku priniesla Kaley Cuoco... Foto: CBS
kaley cuoco, johnny galecki, teória veľkého tresku, penny, leonard, Teória veľkého tresku priniesla Kaley Cuoco celosvetovú slávu. Jej stvárnenie Penny bolo bezkonkurenčné.

Galecki o týchto momentoch povedal: „Mám zdravé ego, ale potrebujem úder do tváre, aby som pochopil, že so mnou niekto flirtuje,“ hovorí v knihe. Kaley Cuoco a Johnny Galecki otvorene prehovorili o romantickom vzťahu, ktorý sa medzi nimi vyvinul počas Teórie veľkého tresku.

Americká herečka Kaley Cuoco Čítajte viac Randí s hrdinom seriálového hitu! Zbožňovaná Penny pár mesiacov po krachu manželstva priznala nový vzťah

„Vo všetkých scénach, kým sme sa vlastne nedali dokopy v reálnom živote, bolo zrejmé, že medzi nami niečo bolo,“ priznal Cuoco. „Bola tam chémia a boli sme do seba zaľúbení. Ale prešla celá prvá sezóna, kým sme sa naozaj dali dokopy.“

Kaley Cuoco a Johnny Galecki odhalili aj to, prečo svoj vzťah, ktorý im vydržal dva roky, pred fanúšikmi tajili. Priznali, že svoj vzťah držali v tajnosti, aby im "nezničili“ pohľad na ich obľúbené seriálové postavy, Leonarda a Penny.

Kaley Cuoco a Johnny Galecki v roku 2013.
Kaley Cuoco a Karl Cook  v roku 2019.
+6Herec Henry Cavill.

„Keď sme spolu chodili, Johnny sa veľmi obával, že zničí pohľad fanúšikov na Leonarda a Penny, pretože v tom bode seriálu ešte spolu nerandili,“ prezradila slávna blondínka.

Po rozchode s hereckým kolegom prežila slávna Penny už dve manželstvá. Nevyšlo jej to s profesionálnym jazdcom na koni Karlom Cookom ani s bývalým tenistom Ryanom Sweetingom – viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...