Na Slovensku Svarinská, v Británii herečka s kilami navyše! Jej tanec z Flashdance vyvolal ošiaľ

Spomínate si ešte na vystúpenie Kristíny Svarinskej na skladbu z filmu Flashdance počas nedávnej šou Let's Dance?

11.10.2022 00:00
debata (1)

Tanečné súťaže, v ktorých predvádzajú celebrity svoje schopnosti na parkete, sa tešia značnému záujmu všade vo svete. Na Slovensku sa jar 2022 takisto niesla v znamení tanečnej šou Let's Dance, ktorú už v siedmej sezóne vysielala televízia Markíza.

zväčšiť Kristína Svarinská a Marek Klič v 3. kole šou... Foto: Markíza
Kristína Svarinská a Marek Klič Kristína Svarinská a Marek Klič v 3. kole šou Let's Dance.

Jeseň sa nesie v znamení tanečnej šou v Británii. Tamojšie hviezdy a hviezdičky súperia v šou s názvom Strictly Come Dancing, ktorú vysiela televízia BBC One.

Počas víkendu ho ovládla britská komička a herečka Jayde Adams (37), ktorá predviedla choreografiu na skladbu zo slávneho tanečného filmu z roku 1983 Flashdance. Adams je populárna bacuľka, ktorá v šou zatancovala spolu s tanečnou partnerkou Karen Hauerovou. S filmom sa viaže aj slávny čierny trikot, do ktorého sa obliekla aj Jayde Adams.

Vystúpenie páru zožalo veľký ohlas. „Tento týždeň je pre mňa o tom, aby som ukázala, že tanečníci majú rôzne tvary a veľkosti,“ povedala na pódiu Jayde Adams, počas vystúpenia sa zvŕtala na skladbu What A Feeling. „Na to, aby sa ľudia cítili šťastne, nemusia vyzerať určitým spôsobom. Je naozaj krásne dostať toto telo pred kameru. Dve ženy s veľmi odlišnou postavou spolu tancujú a dopĺňajú sa,“ odznelo z úst poroty. Vystúpenie Jayde Adamsovej, ktorá má viditeľné kilá navyše, sa stretlo s veľkým ohlasom na sociálnych sieťach, mnohí jej ďakovali za inšpiráciu k tancu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jayde Adams (@msjaydeadams)

V tanečnej šou Let's Dance si na skladbu „Maniac“ z filmu Flashdance zatancovala herečka Kristína Svarinská, jej kostým bol obdobný ako ten, v ktorom sa predviedli dámy v Británii.

Kristína Svarinská v tanečnej súťaži Let´s Dance.
Kristína Svarinská a Marek Klič v 5. kole Let's...
+4Kristína Svarinská a Marek Klič  počas 2. kola...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...