Seriál o Bartošovej sľubuje české hviezdy zmenené na nepoznanie! Toto sú muži, ktorí stvárnia Štaidla, Gotta či Svobodu

Veľký úspech pôvodného českého seriálu o živote speváčky Ivety Bartošovej vyústil do logického výsledku - nakrúcať sa už pred pár týždňami začala nová séria. Dej sa posúva v čase a prináša tak na obrazovky príchod viacerých slávnych mien.

13.10.2022 00:00
Anna Fialova Foto:
Herečka Anna Fialová ako Iveta Bartošová.
debata

Keď sa tvorcovia pri prvých epizódach pochválili svojimi hlavnými predstaviteľmi – herečkou Annou Fialovou, ktorá stvárnila Bartošovú, a Vojtěchom Vodochodským, ktorý si zahral jej kolegu a partnera Petra Sepéšiho – azda ani sami netušili, akých nadšených reakcií sa dočkajú. Výber, ale aj premena účinkujúcich zodpovedala úrovni zahraničných produkcií a mnohí s nadšením sledovali pohľad na niekoľko rokov života slávnej hudobnej divy so smutným životným osudom.

Herečka Anna Fialová ako Iveta Bartošová.
Herečka Anna Fialová ako Iveta Bartošová,...
+5Herec Saša Rašilov si zahral skladateľa Karla...

Druhá séria projektu sa posúva v čase do deväťdesiatych rokov, čo znamená tiež, že sa pred kamerou v seriáli objavia ďalšie slávne mená – osobnosti českého šoubiznisu, ktoré formovali alebo vstupovali pravidelne do profesionálneho, ale aj súkromného života Ivety Bartošovej.

zväčšiť Herec Ondřej Ruml na archívnom zábere. V... Foto: Profimedia
Ondřej Ruml Herec Ondřej Ruml na archívnom zábere. V seriáli Iveta stvárni Karla Gotta.

Tvorcovia sa nemohli vyhnúť napríklad kapitole milostného vzťahu s producentom a skladateľom Ladislavom Štaidlom. Toho si v seriáli zahrá Ondřej Gregor Brzobohatý a prvé zábery, ktoré zverejnila televízia VOYO, naznačujú, že sa opäť podarilo maskérom odviesť skvelú prácu. Podobné však platí aj pri hercovi Sašovi Rašilovovi, ktorý sa zase prevtelil do postavy skladateľa Karla Svobodu. Ten sa dokonca portálu Kafe.cz priznal, že sa snažil Svobodu študovať, aby pôsobil pred kamerou čo najvernejšie.

seriál čaja, čaja, Čítajte viac Takýto netradičný seriál tu dlho nebol! Jojka v roku 2022 staví na kontroverziu

Seriál Iveta, ktorého nové epizódy, sa objavia na obrazovkách VOYO budúci rok na jar, prináša ako novú postavu aj legendárneho Karla Gotta. Hoci meno jeho predstaviteľa sa snažili tvorcovia utajiť a nechať si ho v zálohe ako ďalšiu novinku, nepodarilo sa. Už je známe, že mnohonásobného Zlatého slávika si zahrá herec Ondřej Ruml. Jeho prevtelenie do Gotta v seriáli však zatiaľ zábery distribuované do televízií neprinášajú. Dočkáme sa ich však nepochybne čoskoro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Iveta Bartošová #seriál #Ondřej Brzbohatý #Karel Gott #Ladislav Štaidl #Iveta #Voyo #Saša Rašilov

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...