Kultový film, ktorý vyzliekol Jane Fondovú? Jeho remake nakrúti blond Venuša z Eufórie

Za pár posledných rokov si stihla mladá herečka Sydney Sweeney vybudovať povesť súčasného sex-symbolu. Seriály ako Eufória či Biely lotus tento status začali budovať, najnovšie sa chystá na projekt, ktorý by ho mohol ešte potvrdiť.

14.10.2022 00:00
2022 HCA TV Awards - Night One Foto: ,
Herečka Sydney Sweeney v kreácii Mugler.
debata

Blondínka, ktorá je posledné mesiace miláčikom amerických médií a ocitla sa na titulných stranách magazínov ako Vanity Fair či Elle, sa chystá na remake kultového filmu Barbarella. Reč je, samozrejme, o snímke z roku 1968, v ktorej sa pred kamerou predvádzala slávna Jane Fonda. Na režisérskej stoličke sedel francúzsky režisér Roger Vadim, ktorý bol v tom čase aj Fondovej partnerom.

Sydney Sweeney Čítajte viac Božský dekolt, nežný pohľad, retro look! Blond kráska z Eufórie sa zmenila na sexy Bardotku

Práve Barbarella prispela k tomu, že sa z Fondovej stal svetoznámy sexsymbol. Jej stvárnenie vesmírnej cestovateľky, ktorá sa snaží zastaviť šialeného vedca, síce v čase uvedenia nenašlo veľa nadšenia u kritikov, no rokmi sa stalo absolútnym kultom. Špecifická estetika filmu a scény s Barbarellou sa stali inšpiráciou pre hudobníkov, dizajnérov, ale aj ďalších filmárov. Sweeneyovú, samozrejme, diváci uvidia v hlavnej úlohe.

Plavovlasá herečka sa okrem hereckej časti práce podujala aj na výkonnú produkciu. Zatiaľ však nie je známe, aké ďalšie mená budú do filmu zapojené. Nie je tiež jasné, či film bude kopírovať dej pôvodného filmu, alebo ich scenáristi pozmenia. Barbarellu inšpiroval rovnomenný francúzsky komiks, takže je možné, že dej nového filmu bude mať úplne iný charakter a dej ako snímka s Fondovou.

Herečka Zendaya na zábere z októbra 2021 v...
Herečka Zendaya pózuje fotografom v kreácii od...
+12Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Balmain.

O jednom však pochybovať určite netreba – podobne, ako bola kedysi Jane Fonda ochotná nakrútiť niekoľko odvážnych scén a provokatívnych momentov pre snímku svojho vtedajšieho manžela, od Sweeneyovej sa diváci určite dočkajú podobného. Aj v minulosti 24-ročná Američanka potvrdila, že ostych pred kamerou rozhodne neprežíva.

debata chyba
Viac na túto tému: #remake #Barbarella #Sydney Sweeney

+ Zbytočný stres a napätie môže spôsobovať trvalú nervozitu a strach.
Vhodný čas na prehodnotenie dlhodobých...

+ Ak potrebujete, pospite si aj poobede, je to v poriadku.
Začnite sa v prácu viac snažiť, dotiahnete to na...