Ostrieľaná Anne Hathaway? Možno. Ale keď prišiel na pľac Anthony Hopkins, zostala...

Má na konte Oscara a mnoho priaznivých kritických hodnotení za úlohy, ktoré stvárnila v doterajšej kariére. Herečku Anne Hathawayovú však stále dokážu aj niektoré veci v rámci profesie vyviesť z miery.

14.10.2022 00:00
Anne Hathaway Foto: ,
Herečka Anne Hathaway predstavila na filmovom festivale v New Yorku snímku Armageddon Time. V kreácii Valentino Haute Couture.
debata

Reč je o jej novom projekte Armageddon Time – filme režiséra Jamesa Graya, ktorý pred pár dňami predstavila v New Yorku na filmovom festivale. V snímke si 39-ročná držiteľka Oscara zahrala po boku herca Jeremyho Stronga či legendárneho Anthonyho Hopkinsa.

sophia loren Čítajte viac Prichádza diva! Sophia Loren pred objektívmi len pár dní po oslave narodenín! Tipnite si, koľkých

Práve prítomnosť druhého menovaného vraj bola pre ostrieľanú hviezdu úplne novou skúsenosťou. „Snažila som sa necítiť trápne a nemyslieť na to, že hrám po boku takého výnimočného herca. Ale v prvý deň, keď sme spolu mali hrať, som nedokázala fungovať. Bola som úplne nefunkčná,“ komentovala Hathaway v rozhovore v TODAY Show.

Herečka Anne Hathaway predstavila na filmovom...
Zľava: Herec Jeremy Strong, režisér James Gray...
+2Herečka Anne Hathaway predstavila na filmovom...

Herečku, ktorá film Armageddon Time uviedla v trblietavej kreácii Valentino Haute Couture zdobenej perlami, nedávno zachytili aj na prehliadke dizajnéra Michaela Korsa. Jej podoba vyvolala rozruch, aj preto, lebo pripomínala postavu z jej staršieho filmu Diabol nosí Pradu. Navyše ju organizátori prehliadky posadili vedľa Anny Wintourovej – šéfky magazínu Vogue, ktorá vraj bola predobrazom postavy v spomenutom filme.

zväčšiť Herečka Anne Hathaway na prehliadke Michael... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Anne Hathaway Herečka Anne Hathaway na prehliadke Michael Kors Jar/Leto 2023 v New Yorku.

Herečka na otázku, či jej úprava a výber odevu, ktorým pripomenula svoj charakter asistentky v slávnom módnom časopise, bol zámerny, odpovedala: „Bola to náhoda. Mala som si obliecť niečo iné, lenže mi nesedeli topánky a toto bol druhý outfit, ktorý poslali. A keď som si ho obliekla, môj kaderník – predtým som s ním nikdy nepracovala – pozrel sa na mňa a hovorí: Viem, čo urobíme. A spravil mi ten účes s ofinou.“ Herečku to vraj pobavilo a v duchu sa seba pýtala, či si to niekto všimne a uvedomí. Odpoveď už asi poznáte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #rola #Anthony Hopkins #Anna Hathaway #tréma #Diabol nosí Pradu

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...