Sklamanie menom Pláž 33? Letný ťahák končí predčasne

Ambície programu Pláž 33, ktorý mal byť letným lákadlom pri televíznych obrazovkách, sa pravdepodobne neplnili. Oproti avizovanému vyvrcholeniu plánovanému na september sa program skončí predčasne.

08.08.2012 11:22
Pláž 33 Foto:
Súťažiiaci programu Pláž 33.
debata (17)

O tom, že už v sobotu 18. augusta by sa mala reality-šou z prostredia nábrežného baru pri jednom z bratislavských nákupných centier skončiť, informoval server Medialne.sk. Jeho slová následne potvrdila aj hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.

„Aj napriek tomu, že Pláž 33 bola viackrát najsledovanejším nespravodajským programom tohto leta, rozhodli sme sa pre programovú zmenu a nasadzujeme nový dramatický, rodinný seriál s názvom Horúca krv so skvelým hereckým obsadením,“ upresnila vo vyjadrení pre médiá Dúbravská.

Pláž 33 mala ambíciu stať sa akousi letnou náhradou úspešnej reality-šou Farma, s ktorou Markíza žala na jar tohto roka veľké úspechy u divákov. Tieto ciele sa však nenaplnili a nepomohlo ani to, že televízia zaangažovala do projektu niektoré tváre zo spomenutej „farmárskej“ šou. Posledné dni musela relácia čeliť tiež zvýšenému diváckemu záujmu o olympiádu.

17 debata chyba

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...