Jej telo to nezvládlo! Odchod Selmy Blair z tanečnej šou bol plný sĺz, skleróza multiplex jej nedovolila pokračovať

Herečka Selma Blair (50) opustila sútaž "Dancing with the Stars", v ktorej bola favoritkou.

19.10.2022 08:55
Selma Blair Foto:
Selma Blair opustila v piatom týždni šou Dancing With The Stars, v ktorej bol jej tanečným partnerom Sasha Farber.
debata

Slávna hviezda, ktorá bojuje s vážnym ochorením, sklerózou multiplex, musela 31. ročník tanečnej šou opustiť v piatom kole práve kvôli zdravotným problémom. Informáciu, že trpí sklerózou multiplex, čo je ťažké ochorenie centrálneho nervového systému, herečka zverejnila v roku 2018.

Odchod zo šou, v ktorej bol jej tanečným partnerom Sasha Farber, bol plný emócií. Počas celej súťaže herečku lekári pozorne sledovali. „Absolvovala som magnetické rezonancie a všetko sa zosumarizovalo… Nemôžem pokračovať v súťaži,“ povedala Blair Farberovi v emotívnej dokrútke, ktorú televízia odvysielala pred ich posledným tancom. Obaja v nej plakali, rovnako, ako pred posledným vystúpením na tanečnom parkete, ktorým sa stal waltz.

Herečka Selma Blair na archívnom zábere. Čítajte viac Selma Blair o ťažkej diagnóze: Vždy prídu temné okamihy uprostred noci

Herečka zároveň v dokrútke priznala, že zlomovým rokom bol pre ňu rok 2018, kedy jej lekári konečne diagnostikovali ochoreneie, keďže sa roky cítila zle a nevedela, čo sa s ňou deje. Následne mohla začať s chorobou bojovať a jej život sa začal odznova.

zväčšiť Po boku herečky bol počas večera aj jej... Foto: Profimedia
Salma Blair Po boku herečky bol počas večera aj jej 11-ročný syn Arthur.

Po tanci na skladbu „What the World Needs Now Is Love“ získala od poroty skvelé hodnotenia, v štúdiu ju podporil aj jej 11-ročný syn Arthur. Ako herečka, ktorú na pódiu zaliali slzy povedala, vracia sa k svojej úlohe mamy. Od fanúšikov aj kolegov sa jej následne dostalo prostredníctvom sociálnych sietí veľkej podpory, napríklad aj od herečky Sarah Michelle Gellar.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Selma Blair má na svojom hereckom konte desiatky celovečerných filmov, pričom najväčšiu pozornosť vzbudila vo filmoch Veľmi nebezpečné známosti (1999), Pravá blondínka (2001) a Jednoducho sexi (2002). Známa je aj z viacerých seriálov, spolu s Christinou Ricci a Courteney Cox účinkovala napríklad v prvej sérii seriálu American Crime Story (2016) a predstavila sa aj v jednej epizóde seriálu Priatelia (1994–2004), kde si zahrala finalistku americkej súťaže krásy, s ktorou Monica súperí o Chandlera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selma Blair

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....