Horúčavy, nakrúcanie do skorého rána! Hviezda filmu Na nože 2 sa priznala, neudržala som slzy

Pokračovanie filmu Na nože má mimoriadne hviezdnu hereckú zostavu, ale na premiérach aj jasnú kráľovnú pozornosti. Herečka a speváčka Janelle Monae dobre vie, ako na seba pritiahnuť pozornosť.

21.10.2022 10:00
Janelle Monae Foto: ,
Herečka a speváčka Janelle Monae pózuje na premiére v kreácii Christian Siriano.
debata

Jedna z hrdiniek nového detektívneho filmu Riana Johnsona, ktorý by sa koncom roka mal objaviť na obrazovkách Netflixu, sa na nedávnej premiére v rámci londýnskeho filmového festivalu predviedla v dvojici mimoriadne extravagantných modelov. Najprv to bol biely tvídový kostým s cylindrovým klobúčikom, ktorý doplnila kabelkou v tvare jazvečíka. Ešte odvážnejší bol však model z večernej premiéry. Na ňu Monaé vyrazila v červenej róbe s transparentnými panelmi a výraznou ozdobou hlavy v tvare rozkvitnutej kvetiny. Išlo o kreáciu od dizajnéra Christiana Siriana.

Herečka Gwendoline Christie zdraví režiséra...
Herec a zápasník Dave Bautista na premiére...
+22Herečka Kathryn Hahn na filmovej premiére...

A do tretice tridsaťšesťročná herečka, ktorá má na konte už nomináciu na Oscara za svoj výkon vo filme Moonlight, nesklamala ani na premiére v Madride, kam film Glass Onion: A Knives Out Mystery prišli s kolegami predstaviť. Opäť volila veľmi extravagantnú kreáciu.

zväčšiť Herečka a speváčka Janelle Monae v kreácii Thom... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Janelle Monae Herečka a speváčka Janelle Monae v kreácii Thom Browne.

V samotnom filme sa však diváci dočkajú Janelle Monaéovej v podobe hrdinky Andi – ženy, ktorá je súčasťou spoločenstva zbohatlíkov v luxusnej vile, kde sa začína riešiť záhadná vražda. Ako prezradila v rozhovore pre magazín Vanity Fair, ide o veľkú úlohu. „Boli chvíle, keď som v rámci nakrúcania robila do šiestej nadránom, aby sme určité veci natočili. Viem, čo to znamená, zahrať na dobrú. Viem, čo to znamená, keď chcete niečo urobiť najlepšie, ako viete, keď chcete ten moment doslova prežiť,“ uviedla pre magazín Monaé.

Julia Roberts a jej kolega George Clooney Čítajte viac Dámy, smola, prišla Julia Roberts! Hollywoodska diva v ružovej ovládla premiéru - oslávi 55, vyzerá úžasne

Snímku prvýkrát premietli vybraným divákom už na festivale v Toronte. Janelle ju videli o pár týždňov neskôr a dokonca sa pri nej rozplakala. Dôvodom bola vraj konkrétna scéna, pričom herečka vraj plakala už pri jej nakrúcaní. „Myslím si, že ma rozplakalo, keď som sa odrazu pozerala na všetku tú tvrdú prácu, ktorú som zvládla. Bola som na seba skutočne hrdá. Skoro som sa zodrala. Boli sme tam v 40-stupňových horúčavách, svietilo na nás slnko a svietili aj umelé svetlá… jednoducho som to pustila zo seba. Prežila som si ten moment,“ dodala ešte herečka.

Film, v ktorom si zahrala aj Kate Hudson, Dave Bautista či Madelyn Cline a v ktorom sa znovu vracia Daniel Craig, bude dostupný na Netflixe v decembri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nakrúcanie #netflix #Janelle Monaé

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...