Vau, pozrite sa... Oscarová hviezda Lawrence na pľaci vyráža dych, spravili z nej sexbombu v mini

Herečka Jennifer Lawrence už vo svojej kariére zvládla nejednu hereckú podobu. A zdá sa, že tá najnovšia bude poriadne sexy!

23.10.2022 00:00
Jennifer Lawrence a herec Andrew Barth Feldman Foto:
Herečka Jennifer Lawrence a herec Andrew Barth Feldman na zábere z nakrúcania snímky No Hard Feelings na Long Islande v New Yorku.
debata

Tridsaťdvaročnú držiteľku Oscara a jednu z najslávnejších amerických herečiek súčasnosti zachytili objektívy paparazzov pred pár dňami na americkom Long Islande. Lawrence, ktorá iba nedávno prezentovala na viacerých filmových festivaloch novinku Causeaway, sa tentoraz vrhla do projektu No Hard Feelings. Prvé fotografie naznačujú, že jej scenár predpísal mimoriadne zvodnú podobu.

Elizabeth Debicki ako princezná Diana Čítajte viac Princezná Diana ožíva na slávnych momentkách z jachty! Herečka Debicki šla do plaviek a po jej boku... Harry a William

Blondínka sa na pľaci objavila v lososových minišatách, ktoré ukážkovo obkresľovali jej figúru a zvýrazňovali sexi krivky. Dlhé blond vlasy obohatil príčesok a siahali až takmer po pás. Jennifer práve natáčala scénu, kde prichádza poriadne „rozohnená“, aby hodila bicykel do automobilu. Potom sa s úsmevom postaví smerom tvárou ku kamere a s úsmevom a spokojným výrazom tváre kráča preč.

zväčšiť Herečka Jennifer Lawrence na zábere z... Foto: Profimedia
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence na zábere z nakrúcania filmu No Hard Feelings.

Podľa informácií na Wikipedii je film No Hard Feelings, v ktorom si 32-ročná herečka zahrala, komediálnou snímkou o dospievaní. Aj na záberoch z Long Islandu je zachytený po boku Lawrenceovej tínedžerský hrdina filmu – herec Andrew Barth Feldmann. Žiadne ďalšie detaily však o filme, ktorý režíruje Gene Stupnitsky, známe nie sú.

zväčšiť Herečka Jennifer Lawrence na premiére novinky... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence na premiére novinky Causeway v kreácii Del Core.

Herečka Jennifer Lawrence sa vo februári tohto roka stala prvýkrát mamou a niekoľko mesiacov strávila výlučne v domácom prostredí a s manželom Cookom Muroneyom. Ako dávnejšie prezradila, od svojej práce potrebovala prestávku a zároveň sa chcela sústrediť na materské radosti aj povinnosti a prvorodeného potomka. Návrat do pozornosti médií znamenala práve snímka Causeaway, s ktorou sa pred pár dňami objavila aj na premietaní v Londýne v rámci filmového festivalu. V kreácii Del Core sa zaradila medzi najlepšie oblečené dámy podujatia. Aké boli tie ďalšie, nájdete v našej galérii.

Herečka Jennifer Lawrence na premiére novinky...
Herečka Olivia Colman v róbe Jenny Packham...
+25Herečka a speváčka Janelle Monae v kreácii Thom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Jennifer Lawrence #nakrúcanie #sexbomba

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...